PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Açıklaması yok bence abi, madem kabul etmeyecek orada uyarı çıkarması lazım..

http://youtu.be/cncbsMsr-4Q

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ikose - 19 Aralık 2013, 09:36:09
Hayırlı olsun şimdiden, bol tıklayan refler dilerim :), şahane olmuş blok Filmsizkalma  :y
Teşekkür ederim ikose sağol :)

Attım ticket bakalım ne diyecek.. Aslında forumamı açsam konu. Pro admini ile iletişmde olanlar bilir belki ticketlara ne kadar sürede geri dönüyor tutup 1 gün sonra dönmesin :D

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2013, 09:41:33

Attım ticket bakalım ne diyecek.. Aslında forumamı açsam konu. Pro admini ile iletişmde olanlar bilir belki ticketlara ne kadar sürede geri dönüyor tutup 1 gün sonra dönmesin :D

Bakarsın özür olarak bir de kendisinden yayınlar reklamı ...  :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: 6il9in - 19 Aralık 2013, 09:46:23
Bakarsın özür olarak bir de kendisinden yayınlar reklamı ...  :g
Bence avcumuzu yalarız :D

bekeli

Bence iyi olmuş. Oradaki ironiyi görenler olacaktır.
Herkes benim sitelerim güvenilir diyor. Önemli olan PTC işinin aslında çok riskli olduğunu açıkça söyleyebilmektir :P

Tekrar tekrar yazmış oldum, bi daha söylüyorum bol refler herkese :) Yeter arkadaş, bilerek mi yapıyorsunuz, 40. kez söyletmeye mi çalışıyorsunuz :D

FilmsizKalma

Teşekkürler bekeli sağolasın :) Hepimize inşallah toprağım :)

6il9in

Varan 1

muma   Japonya   Dec 19, 2013   Dec 19, 2013   4   0.0020   bestptclicker.blogspot.in    :)

Umarım tıklarda sürekli aktif olur.. Ta Japonyalardan gelmiş..  :g

FilmsizKalma

FilmsizKalma

acaba diyordum yanlış mı girdim tamam tarayıcıda kayıtlıda gece gece ya başından 2 sini sildiysem diye:D artık eminim silmediğimden :D
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/8929/c3bc.jpg[/img]

boğazına yapışacağım valla sen beni rakip mi gördün diye :P Versin abi insanlar 0 turusted yazıp güvenmediler zararım ne olacak diyeceğim :D