PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Ekim 2013, 10:56:25
Bu neobux'ın sansürleride can sıkıcı hal alıyor artık.. Geceden beri onaylamadılar halen blogu, tamam onaylama ama sebebini açıkla bir zahmette düzeltelim... Açtığım ticketada 11 saattir cevap yok (d), neyse bir şekilde vericem bu reklamı, diğerlerini takip edecek ;)

Kabul edeceği bir iki sitenin ekli olduğu boş blogun adresini girin. Kabul ettikten sonra güncellersin.

Neobux böyle yapacak bir şey yok: http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux%27un-reklam-yapilmasina-izin-vermedigi-siteler/

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Ekim 2013, 23:59:42
Bu arada blogun probuxta kullandığım adresi..

http://top-gpt-site.blogspot.com/p/free-elite-paying-sites-tested-and.html

Easyhits4u'dada birikmiş kredilerim vardı onlarıda kullanıyorum ;)
Bu bloğu veriyorsan sanırım ojoo yüzünden. bekeli öyle yazmıştı
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux'un-reklam-yapilmasina-izin-vermedigi-siteler/

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 22 Ekim 2013, 11:07:44
Kabul edeceği bir iki sitenin ekli olduğu boş blogun adresini girin. Kabul ettikten sonra güncellersin.

Neobux böyle yapacak bir şey yok: http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux%27un-reklam-yapilmasina-izin-vermedigi-siteler/

Hangi siteler olduğunu tam olarak söylese o sitelerin bannerini değiştiricem sadece onayladıktan sonra tekrar onları ekleyeceğim ama henüz bir cevapta yok :(

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Ekim 2013, 11:09:06
Hangi siteler olduğunu tam olarak söylese o sitelerin bannerini değiştiricem sadece onayladıktan sonra tekrar onları ekleyeceğim ama henüz bir cevapta yok :(

Hocam onu net bir şekilde hiçbir zaman söylemediler. Bende çok bastırmıştım. Sadece sorduklarıma cevap verdiler. Örneğin Ojooo'mu diye sormuştum. O da var istenmeyen listesinde gibi cevap veriyorlar.
Siz boşverin cevabı.
Neobux'ta dönen reklamlara bakın. Mesela; Clixsense gibi 3-4 site ekli halini kabul ettirin. Reklamı başlatmadan blogu güncellersiniz. Zaten hazır vardır sizde kopyala-yapıştır yaparsınız.

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 22 Ekim 2013, 11:12:09
Hocam onu net bir şekilde hiçbir zaman söylemediler. Bende çok bastırmıştım. Sadece sorduklarıma cevap verdiler. Örneğin Ojooo'mu diye sormuştum. O da var istenmeyen listesinde gibi cevap veriyorlar.
Siz boşverin cevabı.
Neobux'ta dönen reklamlara bakın. Mesela; Clixsense gibi 3-4 site ekli halini kabul ettirin. Reklamı başlatmadan blogu güncellersiniz. Zaten hazır vardır sizde kopyala-yapıştır yaparsınız.

Hmm o şekilde bir düzenleme yapayım o zaman :(

hamzakursad

Alıntı yapılan: fkork - 22 Ekim 2013, 10:48:03
ref durumu nedir?
Telefonda olduğum için bakamıyorum. Gece ilk 2 saatte 5 ref geldi. Sabah 7 ye kadar sadece 1 tane daha gelmiş :)
Sizde durumlar nasıl?  Neobux ref işini çözecek gibi ama bakalım önce biz bi çözebilsek Neobux sorununu :)

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 22 Ekim 2013, 10:48:03
ref durumu nedir?

Bir gariplik var nedense normalde şimdiye kadar 30-40 ref gelmesi gerekirdi. Daha önce sadece probuxta verdiğim reklam üzerinden konusuyorum. Ama şimdi sadece 2 tane ref gelmiş goldenclix e :( coulers da durum nasıl acaba çok merak ettim

hamzakursad

Alıntı yapılan: ptconur - 22 Ekim 2013, 11:37:03
Bir gariplik var nedense normalde şimdiye kadar 30-40 ref gelmesi gerekirdi. Daha önce sadece probuxta verdiğim reklam üzerinden konusuyorum. Ama şimdi sadece 2 tane ref gelmiş goldenclix e :( coulers da durum nasıl acaba çok merak ettim
Akşam saatlerinde artış olacaktır büyük bir ihtimal :) sitenin açılış tarihide önemli sanırım..

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 22 Ekim 2013, 11:37:03

Probux'ta şu an goldenclix reklamı dönüyor. Ondan olabilir :S Daha önce var mıydı bilmiyorum ama şimdi baktım var. Günlük reklam.

ptconur

Evet site biraz eski ama ben her reklam verdiğimde min. 50 ref gelirdi. En son geçen hafta verdim. Goldenclix reklamı varmıydı hatırlamıyorum.