PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

bende de durum aynı.. :) 3 ref gelmiş toplam silverclix e...globalbuxta hiç yok.. :)

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 22 Ekim 2013, 11:56:01
bende de durum aynı.. :) 3 ref gelmiş toplam silverclix e...globalbuxta hiç yok.. :)

Silverclix çok daha yeni bir site. O na daha çok ref gelmesi lazım. Dediğim gibi bir gariplik var. Fixed reklamları tıklamayı bıraktılar mı yoksa :( bloğun hiti ne durumda acaba

tolgacan86

50-60 mı? Hocam senin blogu birlikte kullanalım o zaman çünkü çok güzel rakam.. Beklentileriniz çok yukarıda anladığım kadarıyla ama öyle bir durum söz konusu değil, bana soran arkadaşlarada söyledim olabilecek ref sayısını, hatta benim en son verdiğim reklamlardan gelen ref sayılarını tek tek yazdım örnek olsun diye.. Bunlara bakaraktan 50-60 ref beklentisi nasıl oluştu bilmiyorum.. Hatırlatayım yazdığımı;

Alıntı Yap
Reklam verilen yerler;

Globalbux 1 günlük fix (10 saniyelik)
NorthClicks 20.000 Tıklık Süper micro ad (7 saniyelik)
Probux 1 günlük fix
NaidBux 14 günlük fix (halen devam ediyor)
EasyHits4u yaklaşık 50.000 tıklık (20 saniyelik)

Sonuçlardan bazıları;

Advuze: 14
NorthClicks: 11
Ojooo: 39
ClickFair: 45 (ama ref yarışmasında 1 tane tık yapanlar sayıldığı için 20 civarında aktif ref görünüyor)
Cashnhits: 20
Clixsense: 3
Probux: 1
NaidBux: 11
Ayuwage: 70+
buxp: 14
incentria: 4
clicksia: 5
jillsclickcorner: 20
globalactioncash: 10

Gelen ref sayıları bu şekilde blogumda hangi sıralamalarda olduğunu görerek nereye hangi siteyi reklam vermeyi düşünüp karar verebilirsiniz..

Not: Ayuwage ve clickfair sırayla 1. sıraya koymuştum ;)

Coulers79

5 cashnhits gelmiş. Goldenclix istediğim belliydi sadece clixzor yerine bir site bulamamıştım.
Alttan bir şey geleceği de meçhul. Değişme imkanı varsa değiştirebiliriz ama pek linkim yok.

ptconur

Beklentim 50-60 değil tabiki. 3. Sırada olmanın da bir dezavantajı var. Kimse yanlış anlamasın ben kimseyi suçlamıyorum. Tolga hocam senin de söylediğin gibi ayuwage ojoo ve clickfaire yüksek sayıda ref gelmiş. Sadece ben değil diğer arkadaşlarında söylediği gibi çok az ref geliyor. Şu anki reklamda ilk iki sırada ki sitelerin ref sayısı ne durumda bilgi verirsen sevinirim.
@coulers senin de goldenclix reklamı vereceğini bilmiyordum. Yazmışsındır belki ama ben gözden kaçırmışım. Yalnız şunu biliyorum tolga hocam tekrar reklam olayına giriyorum diye yazdığında ilk kişilerden biri bendim cevap yazan. Goldenclix ile bende varım diye. Site limkini değiştirmeye gerek yok sadece bilseydim başka bir link verirdim (ptcsolution mesela) hepsi bu.
Neyse ben daha fazla yazmayayım yanlış anlaşılmak istemem.
Herkese aktif ref dilerim.

Coulers79

Goldenclix'e rağbet yok sanırım, bana zaten yok.

fkork

benim soöikinci sıradaki silverclix e şu ana kadar 4 ref gelmiş...  globalbux a ise 3 ref...

hamzakursad

Bende dün akşam ilk 1 saatte gelen 5 ref e bakarak büyük bir ümitle açtım demin siteyi, +4 gelmiş geceden akşama  :S
Tolga hocam sizde durumlar nasıl?

hamzakursad

Yaklaşık 90.000 hit almış Blog dün akşamdan bu yana :)

tolgacan86

Neobuxtan sonunda açıklayıcı cevap aldım, göstermelik şekilde değiştirdim neobux sayfasını onay verdiklerinde 50.000 tıklamada neobuxtan gelecek arkadaşlar.. Ben henüz sitelerimdeki ref durumuna bakamadım.. tıklamalarımı bitirdikten sonra kontrol eder genel bilgi veririm.