PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

sanırım probux ta reklam bitti

ben ilk bilgiyi paylaşayım

3. sıra sol taraf gelen ref sayısı 4

2 tanesi tıkladı

fkork

benim sol 2. sıra  silverclix, 5 ref geldi, 4 ü tıkladı...

hamzakursad

Coulers79

Fasulye sırasına 6 cashnhits geldi. O kadar görüntülemeye gelen refler oldukça kötü.

hakanatik01

şimdik açtım PC'yi neoya reklam gelmiş çok tanıdık :P bol şanslar bol refler umarım :)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ekim 2013, 00:52:15
şimdik açtım PC'yi neoya reklam gelmiş çok tanıdık :P bol şanslar bol refler umarım :)

duuur, tıklama....

tolgacan86

Evet nihayet neo reklamınıda verebildim.. Bu sondu arkadaşlar.. Ama yarına kadar sitelerdeki linklerinizide kaldırmıyorum, illaki sağdan soldan bir şekilde hit alıyor blogum, belki faydası olur.

fkork

Alıntı yapılan: Tolga Can - 24 Ekim 2013, 00:54:38
Evet nihayet neo reklamınıda verebildim.. Bu sondu arkadaşlar.. Ama yarına kadar sitelerdeki linklerinizide kaldırmıyorum, illaki sağdan soldan bir şekilde hit alıyor blogum, belki faydası olur.

neo yeni mi başladı?

hamzakursad

tolgacan86

Son neobux reklamının adprizelarıda sona ermek üzere arkadaşlar.

Probux tık adedi: 74874
Neobux tık adedi: 49689
Naidbux tık adedi: 30000-35000 arası (2.5 - 3 gün boyunca sizin linkler vardı halen var..)
Thebux tık adedi: 17528

Sonuçlar sizlere nasıl etki yaptı bilmiyorum ama olabilecek her türlü olumsuz durumları bilerek bu reklam işine girdiğinizi ümit ediyorum. Defalarca reflerin gelmesinin benimle ilgili olmadığını şans olduğunu, eldeki imkanlardan maksimum verim elde etmeye çalıştığımızı belirttim, unutmayın aynı blogda benimde sitelerim vardı bende iyi bir sonuç için uğraştım.

Yine aklınıza gelebilecek olumsuz soru işaretlerini gidermek adına küçük bir hesap yapmak istiyorum;

Probux günlük reklam fiyatı: $50
Neobux 25.000 + 25.000 micro reklam fiyatı: $38
The Bux günlük reklam fiyatı: $20
Naidbux Günlük reklam fiyatı: $1

Toplam harcanan rakam: 50 + 38 + 20 + 3 = $111

Sizlerden topladığım rakam:

10.5(2. sıra) + 10.5(2. sıra) + 8.5(3. sıra) + 8.5(3. sıra) + 5.5(9. sıra) + 5.5(9. sıra) = $49

Payza kesintilerini çıkartınca elime geçen rakam yaklaşık $45.

Son durumdaki (şu andaki) sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. Genel anlamda bilgi edinmiş oluruz durumla ilgili.