PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Site clixzor sag 3. Sira
Gelen ref sayisi 27

ptconur

goldenclix sol 3. sıra

gelen ref sayısı 4

hayırlı olsun herkese

@tolga can
$49 topladın ama $111 harcamışsın. neden böyle bir şey yaptın anlamadım :(

volkanaydinli

tolgacan86

Alıntı yapılan: ptconur - 24 Ekim 2013, 19:59:00
goldenclix sol 3. sıra

gelen ref sayısı 4

hayırlı olsun herkese

@tolga can
$49 topladın ama $111 harcamışsın. neden böyle bir şey yaptın anlamadım :(

özelden sorduğunda cevapladım zaten ama kısaca belirteyim..

Arkadaşlar burada taaa ilk günkü yüksek fiyatlı reklam kampanyalarım dahil hiçbirinde verdiğiniz paralar üzerinden kâr edeyim, ticaret yapayım gibi bir düşüncem olmadı. Ben zaten sık sık reklam veriyorum bloguma biliyorsunuz, arada sizlerden gelen talepler doğrultusunda sizlerede soruyorum isteyen olursa belki sizede bir faydası olur diye. Ayrıca ekstradan sizin katılımınızla birlikte biriken parayla daha fazla reklam vererek daha iyi sonuçlar elde edebiliriz diye düşünerek bu işi yapıyorum.. İlk yaptığım kampanyalarım dahil hepsinde çok zarar etmişimdir zaten... Önemli olan benim için birlikte bişeyler yapmak ve yapabilirsek başarılı olmak.. Bu sefer anladığım kadarıyla olamadık.. Biliyorsunuz bunu benden sonra bir arkadaşımız daha denedi forumda ve ikinci bir tekrarını yapmadı nedenide belli, arkadaşları memnun edebilmek adına kendinden çok ödün vermen gerekiyor oda kolay değil tabi herkes için.

ptconur

Özelden sormadan önce buraya yazmıştım.
Benim demek istediğim şu;
Reklam olayına giren kişi olumlu ya da olumsuz herşeyi göze alıpta giriyor ve bunun seninle bir alakası da yok. Sen iyi bir şey yapıyorsun aslında reklam vermek isteyenleri bir çatı altında topluyorsun. Böylelikle örneğin probux ta tek başına 50$ a reklam vermek var bir de 8-10$ a reklam vermek var. Bütçesi uygun olmayan kişiler için gayet iyi bir şey. Ama bunu yaparken de kimsenin zarar etmesini istemem. Benim sitem goldenclix ti ve 3. Sıra sol taraftaydı 4 ref geldi ama 3. Sıra sağ taraftaki clixzor a 27 ref gelmiş. Bu tamamen şans işü ve bekelinin de dediği gibi o gün probux ta goldenclix reklamı vardı onun da etkisi olmuştur mutşaka. Gelen ref sayısı ile senin hiçbir alakn yok bunun bilincindeyiz. Ben sadece zarar etmene üzüldüm onun için yazdım hm konuya hem de özelden.

hamzakursad

sağ 2. sıra Reffbux.
15 ref geldi, 4 ü hiç tıklamadı, 11 taneninde 4 ü hariç diğerleri ilk günden sonra birdaha tıklamadılar  :g
yani 4 ü aktif 15 ref geldi :)

Tolga Hocam verdiğin emekler için tekrardan çok teşekkürler. Belki istenen sonuçlar alınamadı ( clixzor hariç bence  :D ) ama yine de beraber birşeyler yapmak güzeldi. Devamında imkanım olursa yine katılacağım sizin reklam kampanyalarınıza  :)

volkanaydinli

İlk kampanyaya ben de katılmayı düşünüyorum..

enderege

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 24 Ekim 2013, 20:55:05
İlk kampanyaya ben de katılmayı düşünüyorum..

Durun yaaa.. Tolgayı gaza getirmeyin. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Oct 24 2013New
    21:14
    shamim81 used your direct referral link.
    We wish you all the best with your new direct referral.

Kapanış bende mi olacak yoksa ?  :-[

Uniquehero

Arkadaslar bana gelen 27 ref lere bakmayin siz site batacak gelenlerde oylesine gelmistir :D

+1ref gelmis :)