PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

benim sol 2. sıradaki silverclixe 9 ref
sağ 4.sıradaki globalbux a 7 ref geldi.... teşekkürler.. :)

tolgacan86

Biraz geciktim bilgi paylaşımında hemen vereyim istatistikleri;

Benim reklam sonuçlarındada

Ojooo' ya: 26 ref gelmiş,
Ayuwage'ye : 66 ref gelmiş

en çok merak edilenler bunlardı sanırım ilk iki sıradakiler..

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Ekim 2013, 09:38:31
Biraz geciktim bilgi paylaşımında hemen vereyim istatistikleri;

Benim reklam sonuçlarındada

Ojooo' ya: 26 ref gelmiş,
Ayuwage'ye : 66 ref gelmiş

en çok merak edilenler bunlardı sanırım ilk iki sıradakiler..

:S Daha 1 ay öncesinde sadece Probux reklamından Ojooo'ya 80 civarı ref geliyordu. Acaba Probux'tan gelen trafikte sıkıntı olma ihtimali olabilir mi?
Bot tıkları trafik olarak yansır mı bizim blogger istatistiğine ?

tolgacan86

Yansır tabiki, iki ihtimal var zaten dediğin gibi bot tıklamalarında fırlama oldu yada artık probuxa yeni üye felan gelmiyor doğru düzgün, var olanlarla devam ediyor, onlarda zaten tanıtılan sitelere üye oldukları için ref gelmiyor..

Üçüncü ve hiç düşünmediğim bir ihtimalde blog tasarımı, siteler dikkat çekmiyor :(

Ben genede üçüncü seçeneği göz önünde bulundurarak 2 köklü değişiklik yapıcam blogda..

bekeli

Bence blogunda bi problem yok Tolga. Ayni blog çok iyi ref getiriyordu. Bizim bot yazilamayan sitelerde reklam vermemiz lazim.

tolgacan86

Arkadaşlar yine birkaç arkadaşın katılım isteği oldu o yüzden buradan planımı paylaşmak istiyorum..
Son reklamda genel anlamda istenilen sonuç alınamadığı için farklı reklam arayışları içerisindeyim. Zaten bu deneme yanılmalar her zaman kayıptır ama son denediğim reklamların hiçbirinden iyi sonuç alamadım diyebilirim.. (ucuz, uzun vadeli promosyonlu reklamlar)

Şimdiki planım kesin sonuca yönelik ve maliyeti yüksek olmasından dolayı birlikte katılımla daha faydalı sonuç alınabileceğini düşünüyorum.. İsteğim neobux'ta $100 lık günlük reklam vermek. Zaten buradanda memnun edici derecede ref gelmezse bu işe devam etmeye gerek yok ;) Eğer birlikte bu reklamı veremezsek bu ay başka bir sitede daha reklam vermeyip biriktirerek ilk fırsatta tek başımada olsa burada reklam vereceğim...

Katılmak isteyen arkadaşlar için bu reklamda dikkat edeceğimiz şeyler şu şekilde sıralayım;

1- Probux, clixsense reklamlarıda SATIŞTA, neobux reklamında bu iki site içinde tatmin edici derecede referans gelme ihtimali var.

2- İlk sıranın 1'ini satıyorum, diğeri bana ait. 2. sıranın birini satıyorum diğeri bana ait. 3. sıradan itibaren isteyene verebilirim.

3- Eğer halen devam eden aylık fix reklamlarım bitmeden toparlayıp neobux reklamınıda verebilirsek, o sitelerdeki reklamlarımada sizin linkleri ekleyeceğim 1 günlüğüne, yani neodan fazlasıda olacak (eğer yetişirse)..

4- Ödemeleri sadece payza ile kabul ediyorum. Yada ben paypaldan öderim reklam parasını diyen çıkarsa, gelen paraları toparlar ona $100 olarak gönderirim, ödemeyi benim yerime yapar (kredi kartından). Onun dışındaki tek seçenek söylediğim gibi payza.

5- Ojooo, Buxp, Advuze sitelerini ben kullanacağım arkadaşlar. Onun dışındaki sitelerden istediklerinizi ekleyebilirim..

Şimdilik aklıma gelen detaylar bunlar, zaten genel itibariyle artık sürecin nasıl olduğunu biliyorsunuz.

Fiyatlar;

1. sıra sağ sütun: $15.5
2. sıra sağ sütun: $14.5
3. sıralar: $13.5
4. sıralar: $12.5
5. sıralar: $11.5
6-7-8-9. sıralar: $10.5
10. sıralar: $12.5

Konu altına katılmak isteyenler istediği yer ve sitesiyle ilgili bilgi yazmasını rica ediyorum. Yeterli miktarda katılım olursa planlamaya başlarız.

FilmsizKalma

10. sıra fiyatında bir yanlışlık var sanırım Tolga

ballondor

ojooo sitesini kullanmayacaksanız ilk sıraya ojooo ile talip olurum :)

hamzakursad

Bende 1. Sıra ile reffbuxla katılabilirim. Geçen sefer 2.sırafaydım,1i merak ediyorum..

Uniquehero

Ojooo yu ballondor kapti :D eger ballondor  ojooo yu almazsa ben almak istiyorum alirsa baska site verecegim  2. Sira