PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

arkadaşlar, kafamda düşünüyordun zaten ne yapsam diye bir arkadaşın önerisi ile sorunu çözdüm.. Site slotları 4 er li olduğu için diğer bloglardan farklı ücretlendirmek gerekiyordu. Öteki türlü çok yüksek fiyat toplanıyordu he tabi kimse itiraz etmedi benim için iyi olabilirdi :))

Slot ücretleri güncellenmiştir. Kimseden para alınmadığı için buna göre para gönderirsiniz.
                                                               Banner ücreti 5$
1- (red)    2- (red)    3-6$    4- 6$
1-6$      2-5$      3- 5$   4- 5$
1-4$      2-4$      3-4$      4-4$

üstü çizili olanlar doludur.

Ne kadar erken bilgileri gönderirseniz eksikleri topşayıp o kadar erken reklamı verebiliriz.

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Aralık 2013, 11:53:42
arkadaşlar, kafamda düşünüyordun zaten ne yapsam diye bir arkadaşın önerisi ile sorunu çözdüm.. Site slotları 4 er li olduğu için diğer bloglardan farklı ücretlendirmek gerekiyordu. Öteki türlü çok yüksek fiyat toplanıyordu he tabi kimse itiraz etmedi benim için iyi olabilirdi :))

Slot ücretleri güncellenmiştir. Kimseden para alınmadığı için buna göre para gönderirsiniz.
                                                               Banner ücreti 5$
1- (red)    2- (red)    3-6$    4- 6$
1-6$      2-5$      3- 5$   4- 5$
1-4$      2-4$      3-4$      4-4$

üstü çizili olanlar doludur.

Ne kadar erken bilgileri gönderirseniz eksikleri topşayıp o kadar erken reklamı verebiliriz.
2.slot 2sırayı PTCSOLUTİON için istiyorum uygunsa

FilmsizKalma

uygun ırmak :)
1.sıra 4.slot elisamccline*Ojooo
1.sıra 3.slot bilalyuzgullu*Clixsense
2.sıra 3.slot coulers*Clickerjet
2.sıra 4.slot 6il9in*GladBux
2.sıra 1.slot yatrım grubu*AdzPot
2.sıra 2.slot ırmak*Ptcsolution

Sadece 3. sıra ve yukarıdaki banner kaldı.
ilk iki sıra kesinlikle görünüyor, 3. sıra için bazı pc lerde gözükmekte bazılarında birazı gözükmektedir.

tolgacan86

Bannerin fiyatı ne abi belki bende onu alabilirim?

6il9in

Alıntı yapılan: Tolga Can - 18 Aralık 2013, 13:30:38
Bannerin fiyatı ne abi belki bende onu alabilirim?

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Aralık 2013, 11:53:42

Banner ücreti 5$

5,00 $ Tolga Hocam..

tolgacan86

O mesajı okumuştum ama şu anda farkettim orada yazdığını, teşekkürler bilgin hocam :)

FilmsizKalma

Probux reklamı bugün verilebilir bilgiler yetişrse. Bu reklamın ardından 6il9in arkadaşımız sizlerin linkleride kalacak şekilde noulinx 1 günlük daily reklam verecek. Sadece slot sıralamalarınız değişecek. Kendisinin hediyesidir.
6il9in e teşekkür ederim.

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Aralık 2013, 14:34:40
Probux reklamı bugün verilebilir bilgiler yetişrse. Bu reklamın ardından 6il9in arkadaşımız sizlerin linkleride kalacak şekilde noulinx 1 günlük fixed reklam verecek. Sadece slot sıralamalarınız değişecek. Kendisinin hediyesidir.
6il9in e teşekkür ederim.

fixed değil aman haa... Yanlış anlaşılacak Daily Reklam.. Yani yine 24 Saatlik :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: 6il9in - 18 Aralık 2013, 14:38:30
fixed değil aman haa... Yanlış anlaşılacak Daily Reklam.. Yani yine 24 Saatlik :)
Günlük fix :P
üste daily yazdım

ElisaMcCline

Şimdiden teşekkürler 6il9in :) :y

Şu tasarının sonuçlarını cidden merak ediyorum. ???