PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Hocam Probux + neobuxta verdim reklamı..

Gece neobux sayfası için düzenleme yaptım, sizlerin linklerini ekledim probux sitesini çıkarttım sayfadaki tanıtımdan (onay vermiyorlardı reklama yoksa) sonra onay aldım, öğlenleyinde kredileri yükledim neodaki reklama. 1-2 saat sonra geldimki neo sayfası önceki halde.. probux tanıtımı duruyor, sizlerin ref link yok, inanın hiçbir mantıklı açıklaması yok sayfanın böyle olmasının.. hadi gece ayarlamadım desem, probux tanıtımı duruyor onay vermelerinin imkanı yok..

Neyseki bu hafta içi kendimede reklam vereceğim için reklam kredisini 2 kat almıştım (50.000 tık)... ilk 25000 tık bana gitmiş oldu, ikinci 25.000 tık + 50.000 adprizeda sizin tanıtıma, (fazladan 25.000 adprize geldi size bu hata yüzünden :P )

Edit:

@Coulers79; Evet siz ptp linkini vermemiştiniz ama o şekilde düzenledim daha faydalı olacağı için.. Lütfen ref sayılarını yarın öğlen-ikindi saatlerinde eklerseniz sevinirim..

tolgacan86

Evet arkadaşlar lütfen slot satın alan herkesin elde ettiği ref sayısını paylaşmasını rica edeceğim mümkünse screenshot alarak ;)

Şunuda belirteyim, bugün yarın 1-2 ref daha gelebilir, çerezlerden dolayı daha sonra siteye kayıt olsada sizin ref olarak oluyor şaşırmayın ;)

gokovic

Evet arkadaşlar istatislikleri paylaşırsanız iyi olur.

enderege

1. sıra sağ sütundaki LouGle sitesi için verdiğim reklama 49 ref geldi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Baya gelmiş hocam. Umarım çogu aktif olur.

burak003

Hocam bize fazladan 25000 adprize geldiyse ödeyelim yani hiç çekinmeyin bize söylemekten. :)
58+1 ref geldi bana göre gayet iyi bir rakam

Statistik

ElisaMcCline

Sözleşme mi yaptın Tolga, bana da 49 ref geldi 1.inci sıra sol sutun :) 1 tanesi bugün gelmiş.. 48 tanesi dün :)
Gece ss koyarım..  ;)

Coulers79

3.sıra sol, rakam aynı tam 50 ref geldi. Tıklamaya devam ederlerse 2 ayda reklam paralarını çıkarırlar.

FilmsizKalma

tolgacan86

hahaha tüh tutturamamışım aralarda 3-5 fark koyacaktım :g :g :g