Neobux yol haritası

Başlatan marielito, 21 Mart 2013, 11:44:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marielito

Merhaba, Neobux'a yeni üye oldum sayılır. Düzenli bir kazanç sağlayabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Yatırım yapıp Golden account da alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

tolgacan86

Öncelikle işe girişmeden sorduğunuz için tebrikler. İkinci olarak yatırıma harcayacak yüklü miktarda paranız (2000 dolar civarında) yoksa eğer uzak durun.. Varsa, yol haritası belli, elisamccline..

marielito

2000 dolar cok fazla degil mi

marielito

golden account alsam ve mini job vs. ile desteklesem birsey yapamaz miyim? Arada cok fazla olmamak kaydiyla paypaldan da para atabilirim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: marielito - 21 Mart 2013, 14:43:38
golden account alsam ve mini job vs. ile desteklesem birsey yapamaz miyim? Arada cok fazla olmamak kaydiyla paypaldan da para atabilirim

15 kadar düzgün tıklayan direk ref sahibi olmadan golden almanızı tavsiye etmem.
Kısa zaman sonra, Nisan başı gibi indirim olacaktır neobux ta. Genelde o civarlarda yapıyorlar.
Belirli adette DR sahip olmuş durumda olur ya da kısa zamanda toparlayabileceğinizi düşünürseniz Golden alınıp denenebilir.

İşin aslı önce golden ücretinizi garantiye almaktan geçiyor. Bu da 15 kadar direk ref ve kendi tıklarınızla fazlasıyla mümkün.

Sonraki aşama kiralık reflerden para kazanmak ise:

- Olabilecek en büyük ref paketlerini almak ( golden için 100 lük paketler)
- 250 refi geçmemek
- 250 refe olabilecek en kısa sürede çıkmak
- mümkünse reflerin tamamını standart üyelik zamanında almak.
   ( Gün 0 --> 100 ref
   ( Gün 7 --> + 100 ref --> toplam 200 ref) ( başlangıçtan 7 gün sonra, toplam 200 ref sahip olduktan sonra hemen golden alınabilir)
   ( Gün 14 --> + 50 ref --> Toplam 250 ref)
- Ref sürelerini 240 gün olarak uzatmak
- Golden üyelikte hiçbir şartta autopay kullanmamak

Bunlar en iyi başlangıç yoludur.
Sonrası sizin refler konusundaki belki biraz şansınıza ve ref yönetiminize kalmış. O konuda kimse size yardım edemez.
En fazla tavsiyede bulunabilir.

Ortalama yatırım da az çok orada yazıyor. Golden + 250 ref.... 250 ref üzerine çıkmamanızı tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum.

bol şans, bol kazançlar...

marielito

Şu andaki durumum bu crowdflowerdaki görevlere de oldukça aşinayım kısa sürede ve yüksek doğruluk oranıyla yapabiliyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: marielito - 21 Mart 2013, 20:27:26
Şu andaki durumum bu crowdflowerdaki görevlere de oldukça aşinayım kısa sürede ve yüksek doğruluk oranıyla yapabiliyorum.

O zaman aynen devam edin hiçbir para harcamadan.
CF görevlerinin olduğu sitelerde görev kovalayın, yatırıma falan gerek yok.

marielito

direct ref olmadan olmaz demiş bir arkadaş, direct refsiz yapamaz mıyım?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: marielito - 21 Mart 2013, 22:43:23
direct ref olmadan olmaz demiş bir arkadaş, direct refsiz yapamaz mıyım?

O arkadaş neden öyle demiş acaba, bir açıklama da yazmış mı ? ???
Yoksa yazılar uzun geldi de okumaya gerek mi duymadınız... ???

Sonuçta paraya bakar, 90$ varsa, herkes alabilir golden... Saçmalamış bence...

marielito

Özelden bi yazıydı açmak istemedim, nedeni yok sadece öyle dedi