AliExpress 26 Mart İndirimleri

Başlatan AnilK, 22 Mart 2013, 18:08:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ben de her ikisine de bakıyorum almadan. aliexpress ve ebay. gittigidiyorda da aynı ürünler var.
Sanırsın ki ürünü buraya getirip, altın kaplayıp satıyorlar, nedense çok daha pahalı hemen hepsi.

Ebay için daha çok co.uk yi tercih ediyorum. Daha az ürün var ama çok kısa sürüyor gelmesi. (eğer radığını bulabilirsen :) )
En son istediğim helikopter parçaları ve biraz adetli düğme tip batarya, elime 3 günde ulaştı :) :y
TR deki bir firmadan bu kadar zamanda gelir heralde :D

hakanatik01

Cevaplar için teşekkürler sizlere 1 aylık plana göre alıcaz demek ki :)

abcb

Siparişlerimi verdim, yalnız şöyle bir durum oldu, sepette toplu ödemeyi bulamadığım için 15 ürünün ödemesini ayrı ayrı yaptım  :))

Şimdiden;
bana 15 ayrı kargo gönderecek olan alibaba çalışanlarına, kargo çalışanlarına ve gömü bulup netten deli gibi alışveriş yaptığımı zannedecek komşularıma selamlarımı sevgilerimi iletiyorum  :))

Edit=Toplu nasıl ödeneceğini buldum  :g Neyse, bolca havam olur  :g

nouma26

Hayirli olsun.muhtemelen tek bir saticidan alisveris olmadigi icin ayri odeme yapilmistir.sorun cikmasi durumunda(umarim cikmaz)itiraz etmek icin kolaylik olur.

abcb

Teşekkür ederim Nouma  :)
Alışveriş yapan ben olduğum için sorun çıkmaması imkansız  :g bu yüzden dediğin gibi sanırım böylesi daha iyi oldu  ;)

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 10 Ekim 2014, 15:09:56
15 ürünün ödemesini ayrı ayrı yaptım  :))

PTT görevlisi seni fena benzetecek benden söylemesi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Alışverişiniz hayırlı olsun abcb modum, iyi günlerde kullanın :)

ikose

iyi günlerde kullan, bak ne diycem yolla yarısını bana  :g ama oyuncak istemem , ben evdekileri çaktırmadan atıyorum tek tek  :g

abcb

Ender Hocam gözümün önünde kabak gibi durmasına rağmen görmedim, göremedim, vardır bir hayır diyorum  ;) Kargoları ablamın adresine istemiştim, söyleyim, ptt görevlisini görünce çocukları evde bırakıp evden kaçsın  :g
Nükhet'cim İkosem çok sağolun, yahu kadın ayıpsın tükkan senin  8)
Sağ salim elime ulaşsın da  :g

ElisaMcCline

Güle güle kullanın :)

Evet Ender iyi bir noktaya temas etmiş :D
Bir süre ben çok sık alışveriş yapıyopdum, arkadaş 2 günde bir uğruyordu, her an evde de olunmuyor ki, bir sürü sıkıntı çıkıyordu :D
kanka olmuştuk ama ilk soğuk zamanı atlattıktan sonra :))

Bağlı olunan PTT ye gidip, sizin (gelecek adresin) bulunduğu sokağa kim bakıyor öğrenin, mümkünse tanışın  ve cep telefonu vs bilgisi alın bence :)
Ben öyle yapmıştım ilk birkaç sefer sonunda, çok rahat etmiştim :)
Dağıtım merkezine düştüğünü görünce (size ürünler için tracking code vermiş olmaları gerekiyor, o anda kargonun yerini görebiliyorsunuz) ben arkadaşı arıyordum.
1-2 gün , içinde dağıtılması için ona kargom gelince de o beni arıyordu, ben de kıyak olarak o kadar kutuyu taşımaması için kendim gidip elden alıyordum :)