AliExpress 26 Mart İndirimleri

Başlatan AnilK, 22 Mart 2013, 18:08:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion-preview/index.html#list/322

Her üründen 5'er adet satışa çıkacakmış, alabilme şansımız epey düşük ama denenebilir :D Telefon gümrükte takılıyor ama diğer tablet ve elektronik olmayan şeyler alınabilir  :y

enderege

Çocuğun okulu için projeksiyon kumandası istendi. Ben alırım dedim. Aliexpress de aynı işi gören 2 ürün vardı. Ben pahalı olanını (39$) sipariş verdim.  Bana ucuz olanı (20$) geldi. Çeşitli nedenlerden dolayıda itirazda edemedim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

AnilK

Alıntı yapılan: enderege - 22 Mart 2013, 18:18:24
Çocuğun okulu için projeksiyon kumandası istendi. Ben alırım dedim. Aliexpress de aynı işi gören 2 ürün vardı. Ben pahalı olanını (39$) sipariş verdim.  Bana ucuz olanı (20$) geldi. Çeşitli nedenlerden dolayıda itirazda edemedim.

Geçenlerde iki tane batarya almıştım biri çalışmadı, adama söyledim sorgusuz sualsiz yenisini gönderdi. Zaten gittigidiyor tarzı bir site olduğundan ürüne onay vermeden para da satıcının hesabına işlemiyor.

abcb

Aliexpress sitesinden alışveriş yapacağım, 100 dolarlık, gümrüğe takılıyormu bilginiz varmı, kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz, yoksa sadece webmoneymi geçiyor
Bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi  :)

hakanatik01

ne alacağınlada ilgiliymiş modum elektronik çok takılıyor diyorlardı elektronik bişimi :P :D

abcb

Sağol Modum, yok değil, ıncık boncuk ve oyuncak  :g

Böyleymiş  :)
Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 75 Avro'yu geçmeyen eşya önemli değeri olmayan eşya olarak kabul edilmekte ve muafiyet tanınmaktadır.
- Diplomatik eşya ve yolcu eşyası hariç olmak üzere posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelenlerde brüt 30 kilogramı geçmemesi,

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ekim 2014, 01:13:32
ne alacağınlada ilgiliymiş modum elektronik çok takılıyor diyorlardı elektronik bişimi :P :D

Yok formun  (zopa) beğenmiyormuş yeni  (zopa) alacakmış..

Yahu modum ne işin var dışarlarda Güzelim melleketimde yok mu alacağın sopa  :D  :P  (gyk)

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Ekim 2014, 01:15:21
Yahu modum ne işin var dışarlarda Güzelim melleketimde yok mu alacağın sopa  :D  :P  (gyk)

Uzun hikaye  ;) Yoksa Türkiye'm varken gidip de yabancılardan alışveriş yapmam  :)
İstediğin sopa çeşidi ne, hemen sipariş vereyim  :g

hakanatik01

Dediğin gibiyse sorun yok demekki işte :P nouma hoca çok sık alışveriş yapıyor burdan onada bir Pm at istersen :)
Diğerkonuyada değinirsek burdan aldığımız sizce türk malı mı ki ? arkasına bir bakın "made in china" olmasın :P :D

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 09 Ekim 2014, 01:17:13
Uzun hikaye  ;) Yoksa Türkiye'm varken gidip de yabancılardan alışveriş yapmam  :)
İstediğin sopa çeşidi ne, hemen sipariş vereyim  :g

Kızılcık sopasını bilirmisin..  :D  :-[  O:-)

Bu arada benim ufaklığada bir hediye isterim  :D