LikedWİn (SCAM)

Başlatan sicher, 24 Mart 2013, 22:16:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

(scm)

SCAM

Site Adı: LikedWin
Tık Değerleri: 0.04$ - 0.01
Reklam Sayısı:Ortalama 20-25 arası daha fazlada oluyor (İlk 3 günden sonra azalıyor bilginize)
Ödeme Limiti: 2$
Günlük Kazan: 0.40$+
Ref Kazancı= Kişi ödemesini çektiği anda %20 si geliyor

Ödeme alınca paylaşcam ama zaten 4-5 gune ödeme alırız artık sitece bunla kazanırız ..

ýrmakk

Refinizden destek için ve denemek için üye oldum sicher

Yalnız konuyu sanırım hem yanlış yere açmışsınız hemde yanlış tanıtmışsınız. Bu bir PTC sitesi değil Beğen-kazan sitesi fanslave  vs gibi. ve yanlış hatırlamıyorsam bu site daha önce kapatılmıştı demek ki yeniden açıldı

sicher

uyarı için sağolun tekrar forma bakıp oraya açmaya çalışcam olmadı mod arkadaşlar a solerim tasırlar

sicher

konuya burda devam edeceğiz arkadaşlar  (p) (p)

gokovic

Burdaki son durum nedir. Limite ulaşmadınızmı henüz.

drogba

durum nedir? çekim yapıldıysa refinden üye olacağım.

sicher

daha yeni başladık sayılır gunluk reklam sayıları değişiyor ilk 2-3 gun cok reklam sonraları azalıyor o yuzden daha alamadım alınca paylaşırım yard et de erken alalım

drogba

refin olsakta işine yaramaz yazdığına göre çekimden sonra %20 si geliyor sana :)

sicher

yani olabilir aslında suan bi sorun yok ben ödeme limitine ulaşınca birde ödeme gelince burada bildirim yaparım

sicher

Ödeme limiti 5$ a çıkmış ben yinede devam edecem elimemi yapışır günlük ziyaret edebilsem guzel olcakta bundan sonra bilmiyorum artık neyse ben yinede gunluk gelen reklamları burda paylaşırım