Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

özliycez seni, selametle git, hemen gel inşallah :) Hayırlı yolculuklar  O:-)

bekeli

Kazasiz belasiz git ve gel Hakan ;)

ptconur

hakanatik01

Daha gitmedim kısmetse 1 gibi yola çıkıcam yahu erken kurtulduk diye sevindiniz dimi :P
Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Kasım 2013, 20:35:08
Ne tarafa gidiyorsun geliyorsun birader :D Söylede o taraflardan kaçalım :)
Bursa üstünden bilecik yemin törenine oradanda  :P arkadaşımı alıp dönicez ,o güzergahta durmayın :D

FilmsizKalma

He tamam yuvarlanırken bize çarparsın diye tedirgin olmuştum :D Bi sn Dur Yarın bursada olmazsınız demi bir siparişim var.. Başına bi iş gelmesin zelzeleden :)

hakanatik01

Kahvaltıya ordayız akşamdan versinler kargoya söyle :D Arakdaş derse ulen adanayı görmedim kimbilir ki belki yönümüzü o tarafa çeviririz ona göre tedbirli ol :D 

FilmsizKalma

Gelsen süper olur tanışırdık kaynaşır anlaşırdık.. Tablada balık ekmekte ısmarlamazdım sana :P Paşalar gibi ağırlardım (d)

[spoiler]Tekneyi tabla yaptım, balık ekmeği küçümsedim.. Ender hoca bastonla kafama indirecek valla :D

[/spoiler]

[spoiler]Hocam bakma sen balık ekmek on numaraydı, ertesi gün eceylede yedik 2 şer tane :P[/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Kasım 2013, 22:39:03
Gelsen süper olur tanışırdık kaynaşır anlaşırdık.. Tablada balık ekmekte ısmarlamazdım sana :P Paşalar gibi ağırlardım (d)

[spoiler]Tekneyi tabla yaptım, balık ekmeği küçümsedim.. Ender hoca bastonla kafama indirecek valla :D

[/spoiler]

[spoiler]Hocam bakma sen balık ekmek on numaraydı, ertesi gün eceylede yedik 2 şer tane :P[/spoiler]

Bittin ooolum sen. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.