Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Teklif güzel değerlendirmeya aldım :P yalnız kalabalık bir gurubuz ona göre 10 kişi kadar ağırlayamam dersen boşuna getirtme bizi oraya kadar ,olmadı İstanbul'a geçeriz daha yakın balık ekmek yeriz :P

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Kasım 2013, 22:47:16
Teklif güzel değerlendirmeya aldım :P yalnız kalabalık bir gurubuz ona göre 10 kişi kadar ağırlayamam dersen boşuna getirtme bizi oraya kadar ,olmadı İstanbul'a geçeriz daha yakın balık ekmek yeriz :P

Ben İstanbul dışındayım. :P  Elisa hoca İstanbuldaymış. Geçerken bi uğra. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

İyi yolculuklar Hakan  :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Kasım 2013, 22:47:16
Sen gel mirak etme :P 10 kişide olur :D [spoiler]1 öğün beslerim heee Yok fazlası..Simit bile 1lira40kuruş[/spoiler]
İstanbula geçecek olursan bir vakit haber ette bende aynı tarihlere geleyim.. Elisayı bilmemde enderegedeniz :P

ElisaMcCline

Birşey söylemem bekleniyorsa, söylemeyeceğim.

Merak eden haber verir şansını dener.. Sabah 8 akşam 5 bir memuriyet hayatım yok. hangi gün bazen hangi şehirde ya da ülkede olduğum bile belli olmuyor.
Ama nasıl olsa gelmezssiniz diye haber vermezsseniz, o zaman benim yapacak birşyim de olamaz :) Henüz bir müneccim ile ilişkim olmadı
Öyle değil mi Filmsizkalma :)

Tekrar iyi yolculuklar Hakan :)

FilmsizKalma

İşte diyorum ya bilmemde :D oladabilir olmayadabilir :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Kasım 2013, 00:48:53
İşte diyorum ya bilmemde :D oladabilir olmayadabilir :)

Ben şu Haydarlardan bir düzine yapayım en iyisi :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Kasım 2013, 03:17:23
Ben şu Haydarlardan bir düzine yapayım en iyisi :)

Hakan gelirse kafsına kafasına vururuz hocam :D benim kullanacağımın tutacak yerine ismimi kazırsanız memnun olurum :P

tolgacan86

Hakanım iyi yolculuklar :)

ýrmakk

Arkadaşlar hafta sonu il dışına çıkıyorum. Bu nedenle sitelere tıklayamayacağım. Refi olduğum arkadaşlar ve müdahil olduğum gruplara duyrulur.
Bu arada bazen forumda online görünebilirim(cepten gircem) yanlış anlaşılmasın :g