Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Olmaz müsade yok :P İyi eğlenceler,iyi haftasonları :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Mayıs 2015, 09:31:27
Memleketime hafta sonu kaçamağı yaptım, hafta içine kadar destek tıkı yaptığım arkadaşlardan müsaade istiyorum (spk)

iyi yolculuklar :)

kazanpara

toxads ile referans değişimi yaptığım arkadaşlardan müsade istiyorum :) final sınavlarım münasebetiyle adam akıllı bilgisayara giremiyorum bu nedenle aksamalara sebep olabiliyor elimden geldiğince tıklamaları yapmaya çalışıyorum :)

illisionist

Alıntı yapılan: kazanpara - 04 Haziran 2015, 04:17:58
toxads ile referans değişimi yaptığım arkadaşlardan müsade istiyorum :) final sınavlarım münasebetiyle adam akıllı bilgisayara giremiyorum bu nedenle aksamalara sebep olabiliyor elimden geldiğince tıklamaları yapmaya çalışıyorum :)

sınavlar daha önemli, ref değişimini sıkıntı yapmayın kanımca, kolay gelsin ve başarılar :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

silver

Sınavlarınızda başarılar @kazanpara :) @illisionist in de dediği gibi sınavlar daha önemli ;)

volkanaydinli

Benden yana sıkıntı yok, başarılar...

hakanatik01

Nasıl somurtkan şirin yazısı bu :D iyimser şirin yap :P
"tıklamayanlardan nefret ediyorummm" (gyk)

Sınavlarında başarılar.Allah zihin açıklığı versin.

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Haziran 2015, 14:32:44
Nasıl somurtkan şirin yazısı bu :D iyimser şirin yap :P
"tıklamayanlardan nefret ediyorummm" (gyk)

Yine güzel bir yerden yakalamışsınız :D

kazanpara

anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar :)

silver

Alıntı yapılan: kazanpara - 05 Haziran 2015, 16:26:08
anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar :)
Yalnız yüksek notlar bekliyoruz ona göre :P :D