Kartsiz Para Kazanma[?]

Başlatan soner, 30 Mart 2013, 10:16:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batucan011

Benim anladığım Sonerin o sitelerde parası var ama paypala çekemedi paypal onaysız die bende öneri olarak demiştm hatta elisa hocamda yazmıs tanıdık birininki ile onaylat die ama onaylatamıyor .o yüzden bende payzayı önerdim.en iyisi 2 sene beklemek çünkü banka hesabıda yok banka hesabı olsa payzayı satardı :)

hakanatik01

hmm o zamaan bu durumda problem sonerde alttaki hesabıma git seçeneğini görmemiş olabilr ;yoksa benim onaylı değil hesabım ama kullandığı tüm sitelere üyeyim ve paramı alıyorum ki onaylı olmayan yaşı sallamasyon bile giren biri [görev olduğunda sahte hesaplarla :P ] alan çok kişi var :)  [neobux,clixsense,clicksia,rewardingways ve ayuwega] bu siteler onaylıda olsa onaysızda olsa paypala ödeme yapıyorlar :) problem paypal ve sitelerde değil sonerde demekki birşeyi gözden kaçırıyor dediğim gibi yeni açtıysa hesabını altaki Kredi kartı onayını pas geçip hesabıma git linkini görmüyordur :)

batucan011

:) Haklısın hocam Benim onaylı o yüzden kafam rahat :) :) :)

hakanatik01

hiçmi sahte hesap yok beya onaysız nasıl görev adamı olucan sen:P en az 1 gerçek 1 sahte hesap şart   :P :g :g

Resmide buldum soner burayı yanlış anlıyor herhalde ;

soner burda işaretli yere tıkladınmı hesabını kredi kartsızda türkiye içinde çoğu yerde kullanabilirsin;onaylı olursa yurtdışı hakkıda kazanırsın[ebay vs.] onaylının bir diğer avantajıda tabiki paypal sınırlama getirirse hesabın sana ait oluduğunu kanıtlaman gerekir ki bunun içinde nufüs cüzdanı v.s ister sende yaştan yanarsın :)
kısaca adres yaş v.s gibi bilgilerin gerçek olmasada dediğin siteler için paypala ödeme isteyebilrsin ama paypal denk gelirde seni engellerse kısıtlama yaparsa senin kimliğini ispatlaman gerekir ,paypalın onaysız ve yaşın tutmayacağı için ispatlayamazsın bu durumda içerdeki paran yanar :) beni kısıtlamıştı 1 kere sahte hesapta öyle kaldı neyseki çok para tutmuyordum onda 50lira zarar ettirdi :)

soner

Çok teşekkür ediyorum paramı aldım sizin sayenizde :)

ElisaMcCline

Onaysız hesaplarınızda para tutmayın arkadaşlar.
Csense, neo gibi sitelerde, paranız PayPal dan daha güvendedir. Emin olabilirsiniz...

Bu sitelerden, harcama yapacağınız zaman ödeme isteyin ve harcamanızı hemen yapın...

Onaysız hesaplar ya da düzgün bir şekilde onaylanmamış hesap sahiplerinin bilgisine !!!

GameHunter

Evet kredi  kartı veya banka kartı tanımlamadan paranı birçok yurtiçi sitede harcayabilirsin. Örneğin şu meşhur ihaleli satış sitesi bile PayPal ile ödeme kabul etmeye başladı. Keza internetten kitap almak istersen en meşhur kitap satış sitesi de PayPal kabul ediyor.

Site isimlerini vermiyorum reklam olmasın diye zaten anlamışsındır. Ben genelde PayPal bakiyelerimi bu şekilde harcıyorum. Nakit olarak çekince çabuk ve gereksiz şeylere harcanıyor para. :)