Kartsiz Para Kazanma[?]

Başlatan soner, 30 Mart 2013, 10:16:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

soner

Merhaba sevgili gelirkapisi.com severler Ben 96 dogumluyum ama paypal 18 yas alti uyelik kabul etmedigi icin 94lu olarak kayit oldum.Daha sonra neobux,clixsense,clicksia,rewardingways ve ayuwega sitelerine kayit oldum.Ilk odememi alacagim zaman paypal kredi karti istedi.Ama benim kredi kartim falan yok.Az once bahsettigim sitelerde 3-5$ param var.Bu paralari gittigidiyordan kitap alabilmek icin kullanicaktim ama olmadi.Ne yapmaliyim bu paralari kullanabilmek icin?2 sene bekleyip kredi karti mi alayim:((

ElisaMcCline

Soyadı tutan, ağabey, abla, baba, anne gibi birinci dereceden akraba kredi kartları ile hesabınızı onaylayabiliyorsunuz.
Sadece para çekmek için kullanacağınıza göre, ( ilk onaylamada çekilecek çok küçük bir miktar dışında)
Aile üyelerinizden biri, Onaylama işlemi sonrasında bakiyesini sıfırladıkları bir sanal kredi kartı ile işinizi görmenize yardımcı olabilirler sanırım.

soner

Ailemin bu konuya sıcak bakıcağını düşünmüyorum.Acaba ailemin haberi olmadan bu işi halledemez miyim?Benim yerime başkası onaylayamaz mı acaba?Emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum.Bu işlere hiç bulaşmasaydım keşke :((

batucan011

Bi durum daha var payza hesabı açıp oraya isteyebilirsiniz . Payzadan para çekmek mümkün değil mümkün ama çok büyük kesinti yapıyorlar . Paranı payzaya iste bence oradanda forumumuzda takas yoluyla yada satma imkanın olabilir .Genede tercih senin araştırmanda fayda var :)

drogba

soner banka hesabın yoksa cep lira yükleyebilirim istersen. illa kitap alcam diyosan istanbulda bana yakın bir yerlerde oturuyorsan ellede yapabiliriz takası :)

soner

Alıntı yapılan: drogba - 30 Mart 2013, 16:20:24
soner banka hesabın yoksa cep lira yükleyebilirim istersen. illa kitap alcam diyosan istanbulda bana yakın bir yerlerde oturuyorsan ellede yapabiliriz takası :)

Evet banka hesabim yok.Neyle neyi takas yapicaz anlamadim :\

Galiba en mantiklisi payza.Kazandiklarimi buraya atiyim 2 sene sonra da banka hesabima atarim artik.Yardimlariniz icin tesekkurler...

batucan011

Alıntı yapılan: soner - 30 Mart 2013, 16:32:36
Evet banka hesabim yok.Neyle neyi takas yapicaz anlamadim :\

Galiba en mantiklisi payza.Kazandiklarimi buraya atiyim 2 sene sonra da banka hesabima atarim artik.Yardimlariniz icin tesekkurler...

payzadan çok büyük kesinti yapıyorlar yalnız payzaya at biriyle takas yap daha mantıklı olr :)

drogba

soner kafanı niye karıştırdılar  payzayı niye ortaya atılar bilmiyorumda. payzayla işin yok senin.

batucan011

Alıntı yapılan: drogba - 30 Mart 2013, 16:42:28
soner kafanı niye karıştırdılar  payzayı niye ortaya atılar bilmiyorumda. payzayla işin yok senin.
Amacım kafasını karıştırmak değil yaşı 16 oldğundan paypal açamıyor açtığındada kredi kartından onaylatamıyor bende o yüzden payza aç dedim siteden briyle takas ypaabilrsin dedim Genede kendi bileceği iş benm önerimdi o

hakanatik01

Amacın değil tabiki ama daha çok karışmıştır kafası :) yoksda yaşın önemi yok paypal içinki paypal hesabı var zaten sonerin :)  takas diyorsun da neyi takas yapacak parası zaten paypalda hadi diyelim payzaya aldı onu nasıl alıcak bankaya onun sorunu parayı kullanmak isteyip kulllanamaması yoksa yazmış elinde paypalda paraı var şuanda ;sadece kullanamıyor sorunu o :) sana tavsiyem paypal geçen yerlerden alışveriş yap  soner ; Türkiye içinde onaylı paypal olmadan [yaş vs önemli değil ] alışveriş yapabileceğin siteler çok mişsal kitapyurdu.com :)

burdan çıkardım parası olduğunuda :) sorun paypal değil paypaldaki parayı istediği gibi kullanamamak;

Alıntı yapılan: soner - 30 Mart 2013, 10:16:43
Merhaba sevgili gelirkapisi.com severler Ben 96 dogumluyum ama paypal 18 yas alti uyelik kabul etmedigi icin 94lu olarak kayit oldum.Daha sonra neobux,clixsense,clicksia,rewardingways ve ayuwega sitelerine kayit oldum.Ilk odememi alacagim zaman paypal kredi karti istedi.Ama benim kredi kartim falan yok.Az once bahsettigim sitelerde 3-5$ param var.