kaç günde bir para çekebiliriz

Başlatan AncientMariner, 31 Mart 2013, 16:30:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AncientMariner

biraz aradım taradım ama bulamadım. main balance'ın yanındaki ok işareti kayboldu para çektikten sonra. ne kadar süre beklemem lazım geri gelmesi için?

hakanatik01

Neonun TOS larında yazıyomuş:) dediğine göre 4 gün beklemelisiniz;
5.7.   After requesting a payment, the user must wait 4 days before requesting another.

Bu TOS ta önemi bir diğer konu her çekimden sonra 1 $ artıyor 10$a kadar sonrasında 10$da sabitleniyor ;

5.3.   The minimum amount paid is $2.00 on the first cashout. This amount will increase by $1.00 for each cashout until it reaches a fixed minimum amount of $10.00. From the amount paid, a fee can be deducted depending on the payment processor you use.

AncientMariner

teşekkür ederim dostum. bu arada yabancı ip'lerinden mini jobs'lar tonla para kazandırıyor türkiyeye göre. program ile ip'yi değiştirip yapıyorum görevleri. banlanma riskim olur mu? bu arada admin galiba arada foruma geliyormuş. bu yazı cevaplandıktan sonra kendini imha edecek.

tolgacan86

Alıntı yapılan: AncientMariner - 31 Mart 2013, 16:40:39
teşekkür ederim dostum. bu arada yabancı ip'lerinden mini jobs'lar tonla para kazandırıyor türkiyeye göre. program ile ip'yi değiştirip yapıyorum görevleri. banlanma riskim olur mu? bu arada admin galiba arada foruma geliyormuş. bu yazı cevaplandıktan sonra kendini imha edecek.

Neo'nun admini ile bu forumun admini aynı kişi, kim söylediyse eksik söylemiş size.. Hesap bilgilerinizi almıştır gereğini yapar artık geçmiş olsun :g :g :)) :)) :D :D

AncientMariner

Alıntı yapılan: Tolga Can - 31 Mart 2013, 19:44:31
Neo'nun admini ile bu forumun admini aynı kişi, kim söylediyse eksik söylemiş size.. Hesap bilgilerinizi almıştır gereğini yapar artık geçmiş olsun :g :g :)) :)) :D :D

ahaha :D admin bey merhabalar :D  :D :-[

AncientMariner

ya arkadaşlar şaka bir yana, sıkılmadan sürekli çalışma halinde olsam saatte 3-4 dolar garanti kazanılacak bir durum var yurtdışında. bu bize haksızlık değil mi yahu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 31 Mart 2013, 19:44:31

(d) küçük ortak diyelim :))

Alıntı yapılan: AncientMariner - 31 Mart 2013, 20:56:33
ahaha :D admin bey merhabalar :D  :D :-[

Foruma hoşgeldin AncientMariner :)

Konu biraz nitelik ile ilgili.. Bu yüzden doğal sebeplerle haksızlık değil.
Araştırmalarını belirli bir kitlenin bilgilerine göre düzenlemek istemek, bir araştırmacının en doğal hakkı. Rakamı da araştırmayı yaptıran belirler.
Çok öncesinde bizim gibi ülkeler anket ve benzeri araştırmalara giriş bile yapamıyordu.
Türkiyenin kısa süreli bazı PTC sitelerine bile alınmadığı dönemleri biliyoruz ki Csense de çok yakın dönemde yaşandı.
Bunların sorumluları bizim içimizden kişiler maalesef. Bizden zarar görmeseler böyle önlemler almazlardı.

Bu sebeplerle, buna da şükür diyen de vardır eminim :)

abcb

AncientMariner

AncientMariner

hala daha çekemiyorum parayı. acaba tıklama yapmadığım için mi?