Jroxbux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ağustos 2011, 18:15:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ağustos 2011, 03:40:02

Uzun sürmeyecek ve yormayacak bir uğraşı lazımdı, Site 10 gün sonra patlasa ne olur ki dedim.. :) Denk geldi :)
1$ da ödeme yapıyor zaten, günde neredeyse 10c geliyor, şansımı da denemiş olurum ;)
Fanslave için yapabileceğim birşey var mı ? Face ve twitter kullanmıyorum ama elisamccline adına açmıştım bir facebook hesabı. PTC vs için arada kullanıyorum.
O hesap işinize yarar mı ?

Hocam işe yarar fakat hele bi siz iyice iğleşin yarışmanın bitmesine çok var daha 30.09.2011 de bitiyor o zamana kadar belki ilk 20 kişi arasına girerim :P
Benimde yeni oyun sitem  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ağustos 2011, 03:45:37
Hocam işe yarar fakat hele bi siz iyice iğleşin yarışmanın bitmesine çok var daha 30.09.2011 de bitiyor o zamana kadar belki ilk 20 kişi arasına girerim :P
Benimde yeni oyun sitem  :D

Tamamdır, ona göre haber verirsiniz. hatta 1 kişi herkesin işine yarıyorsa forumdaki diğer ilgilenen arkadaşlar için de geçerli. Konuyu tam bilmiyorum, madem vakit var bir ara detay bilgiyi okurum, ya da ne yapacağımı söylersiniz ;)

Evet arkadaşlar, ref yarışması için 11 inci direk refi bekliyoruz :)
Üye olunca, sahte hesap gibi olmaması için 2 tık atın yeter. Ref geliri falan istemiyorum.  1$ lık cashout peşinde olmadığımı tahmin edersiniz sanırım :)
Yarışmadan birşey gelirse ve siteden bunu alabilirsem de sizlerle paylaşacağım... ;)

enderege

Hatırın kıracağıma dişimi kırarım daha iyi.  Refinle üye oldum. Gelsin $$$$ lar... Bol "0" (Sıfır) lı. :P :P :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

naber2

hocam refinle yüe oldum. iyi şanslar size

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :) Daha fazla ilgilenen olur diyordum ama olmadı, neyse :) toplam 3 forumdan, 3 de dışarıdan gelen olmuş.. 16 Dref oldu..
Konuyu abartacağım.....
Yeni bir teklifle :)
Kendi tıklarıyla yürüyen arkadaşlar için deli bir teklif.... :D
Amaç eğlence olsun :D

Az Sonra :D

yingyang16

Hocam herhangi bir üye listesi var mı? kaçıncı olduğunuza dair :)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Ağustos 2011, 15:55:20
Teşekkürler arkadaşlar :) Daha fazla ilgilenen olur diyordum ama olmadı, neyse :) toplam 3 forumdan, 3 de dışarıdan gelen olmuş.. 16 Dref oldu..
Konuyu abartacağım.....
Yeni bir teklifle :)
Kendi tıklarıyla yürüyen arkadaşlar için deli bir teklif.... :D
Amaç eğlence olsun :D

Az Sonra :D

Bensiz site mi olurmuş, hele ki Elisa hoca'nın alt üyesi oluyorsak :D oldum gitti :)
(geç bile kaldım kusuruma bakmayın)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Ağustos 2011, 17:14:00
Hocam herhangi bir üye listesi var mı? kaçıncı olduğunuza dair :)
Çok bakındım ama göremedim hocam. Ama ref sayısı 25 oldu :) forumdan da destek var. Listeyi güncelleyeceğim :)

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Ağustos 2011, 20:54:58
Bensiz site mi olurmuş, hele ki Elisa hoca'nın alt üyesi oluyorsak :D oldum gitti :)
(geç bile kaldım kusuruma bakmayın)
Teşekkürler universitely.. :) Yetiştin ya, sen ona bak :)

ElisaMcCline

Umarım birşeyler çıkar da, sizleri de gereksiz yere meşgul etmiyorumdur.
Kötü gibi görünen ama hayıra da yorulabilecek gelişmeler de var;
- Ödeme limitini 2$ a çıkarmışlar...
- öngörülen fee yüksek, neredeyse %20 gibi (rakam arttıkça oran azalabilir, göreceğiz)
-  Site çok reklam alıyor. Gün içinde 20 kadar görünse de, farklı zamanlarda farklı ek reklamlar da gördüm.
Hatta rahatsız olup reflinkleri kontrol ettim. Kullanıcı reklamları olduğuna kanaat getirdim.

Ödemeler ile ilgili değişiklikler de, guard almaya yönelik. Admin gelecek ödemelere hazırlanıyor gibi duruyor.
İşte bu yüzden iyiye yormayı tercih ettim :)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Ağustos 2011, 03:30:05
Umarım birşeyler çıkar da, sizleri de gereksiz yere meşgul etmiyorumdur.
Kötü gibi görünen ama hayıra da yorulabilecek gelişmeler de var;
- Ödeme limitini 2$ a çıkarmışlar...
- öngörülen fee yüksek, neredeyse %20 gibi (rakam arttıkça oran azalabilir, göreceğiz)
-  Site çok reklam alıyor. Gün içinde 20 kadar görünse de, farklı zamanlarda farklı ek reklamlar da gördüm.
Hatta rahatsız olup reflinkleri kontrol ettim. Kullanıcı reklamları olduğuna kanaat getirdim.

Ödemeler ile ilgili değişiklikler de, guard almaya yönelik. Admin gelecek ödemelere hazırlanıyor gibi duruyor.
İşte bu yüzden iyiye yormayı tercih ettim :)

Yahu ilk ödemeleri yapsın bari de  sonra batsın :)