Jroxbux kazanç grubu

Başlatan ElisaMcCline, 20 Ağustos 2011, 16:24:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Ellerinze sağlık hocam, ref geliri bekleyen arkadaşlar için çok açıklayıcı olmuş, ne kadar kazandıklarını rahatça görebilirler.

Not: 1 centin hesabını bile yapan arakdaşımız çıkmaz ama oldu ya çıktı, haberimiz olsun iki katını 2 cent olarak yollarız :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar. Olsun benim için böyle daha rahat etti :) Hçbirimiz kavun değiliz ki .....  ;D
Yeni arkadaşlarımız da var, şeffaf olmakta fayda var.

PM lerle de benzer mesajlar alıyorum arkadaşlar ama şu gerçeği unutmayın;
Bu kadar güzel insan olmasaydı forumda, hiçbir işe yaramazdı bu konu. En büyük desteği sizler veriyorsunuz.
Biliyorum ki, kendisi için o sitelere ve o kadar adette reklama hayatta tıklamayacak arkadaşlar var aramızda, hatta destek için tıklayan belki herkes aynı durumda :)

Keşke dahja çok kişiye ulaşabilseydik. Daha çok kişiye faydamız dokunsaydı, Ref geliri talep edecek çok az kişi var demekki forumda :)
Bir de bana bu ders olsun. Bir daha tekrarlarsak daha iyi bir site seçelim, sizler de yardımcı olursunuz :)
Destek veren arkadaşlara da off dedirtmeyecek adette reklam olan, biraz da ömürü uzun olabilecek bir site fena olmazdı :)
Üşenmeden reklam tıklayan tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Neyse şu işten hayırlısıyla çıkalım da :) Gerisini sonra düşünürüz :D

Herkese bol şans, bol kazançlar :)

awaris38

vay be :) iyi olmuş bu iş.. süper lig hiç bitmesin :)

şimdi napıyoruz jroksta tıak devam mı bitti mi?

ElisaMcCline

Devam yahu.. :)
Bizde boş yok.... :) Anca admin şaibe yaratmaya başlarsa ödemeleri asarsa boşuyna tıklamayalım deriz.. O zaman da son tıkınıza kadar boş yok :D

bugün deli gibi rekam veren olmuş, para giriyor siteye :) bize de verir artık bişiiler :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar reklamalan da gelmiş.
PTC sitesi açmayı planlayan adamın "1-2 dolarlık ref geliriyle işim olmaz" diyeceğini varsayarak (keza herhangi bir bilgi vermemesi de bu sonuca çıkardı :) ) gelirini havuza dahil ettim. :)
Son durum :

Forum Katılımcıları: ( atladığım varsa bilgi verin lütfen)
1 - kolaykazanc (yingyang) (ref geliri havuza)
2 - enderege (ref geliri havuza)
3 - naber2
4 - bilge8408 (ref geliri havuza)
5 - nouma (ref geliri havuza)
6 - aksamgunesi
7 - universitely76 (ref geliri havuza)
8 - halisekarakaya (ref geliri havuza)
9 - tolga 4599 (ref geliri havuza)
10 - sumercan
11 - kazattum (ref geliri havuza)
12 - awaris38
13 - smarty17 (ref geliri havuza)
14 - bilalyuzugullu (ref geliri havuza)
15 - lokmanruhu
16 - ismini vermeyen bir destekçi :D (ref geliri havuza)
17 - ugurguner (ref geliri havuza)
18 - anilptc (ref geliri havuza)
19 - reklamalan (ref geliri havuza)

yingyang16

Hocam bu gün reklamlarda promosyonmu vardı :P 1 alana 1 bedava  :D Sabaha kadar reklam tıklıcam sandım :D 36 reklam 37 olacaktı lakin biri bozuk çıktı promosyondan  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Ağustos 2011, 02:26:11
Hocam bu gün reklamlarda promosyonmu vardı :P 1 alana 1 bedava  :D Sabaha kadar reklam tıklıcam sandım :D 36 reklam 37 olacaktı lakin biri bozuk çıktı promosyondan  :D
yoktu bildiğim birşey ama ??? ben de şaşırdım... ildiğim kadarıyla onaysız giriliyordu reklam ama bu deferde 1-2 tane de olsa sorunlu reklam giren adam çıkıyordu.
2 gündür normalden azdı reklam. Onaylayıp bakmak istemiş ve böylece birikmiş olabilir.
En mantıklı tezim bu :D
Ödemiyor olsa millet kaçıyor diyeceğim :D iyi reklam alıyor ama o kesin :D
Gelsin paralar :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Ağustos 2011, 02:36:29

Gelsin paralar :D

;D az önce 1 tane daha tıkladım sonradan eklenmiş 37 oldu :D Gelsin hocama paralar :D :D

ElisaMcCline

Ben aslen admine gelsin ki bize ödesin konusdunu vurgulamak istemiştim ama evet reklam tıklamadan bize kadar gelmiyor :D

awaris38

her açtığımda yeni bir kaç reklam görüyorum. bende mi tuhaflık var analmadım :) eksiklerimi tamamlıyorum yoksa :D