Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

valla nediyim sağolun hakanın dediği gibi reklam verenin siperiş adedi bitince video kadırılıyor büyük ihtimal. ilk 5-10 dk içinde haletmekte fayda var. yinede destek için sağolun. umarım yeterli destekle ilk ödemeyi sorunsuz alırız. son olara şunu ekliyim zalımsın virool :)

drogba

şimdi bir video var :) biraz alta çıkacak ama sayfanın dikkat.

hakanatik01

Bakıyorum şimdik birde fikir olarak yer kaldıysa şu linki imzana eklesen çok güzel olcauk uyarı yaptınmı bakayım diyorum önce ne yazdığına bakıyorum sonra ilk sayfaya gitmek zor geliyor :P :) hocalrımız yapmış ya "tıkla"  şeklinde yap öyle birşey ekle imzana hepmiz rahat edelim her mesajında da gözümüze çarpar unutmamız daha zor olur :)

videoyu izleyen adını yazsın :P
The new MontieK Tourbillon Watch - MPTS-04 :g :g
hoşmuş bu arada beğendim saatide :)

drogba

sağol hakan. imzaya ekleme olayınıda düşünüyordum biraz<dan eklerim belki. yada her mesajımın altına linki tekrar yazarım :)

http://gamewithinthegame.tr.gg/

tolgacan86

şimdi bakıyorumda bende hiçbişey yok, yani video olmadığına dair uyarı felanda yok (normalde gptlerde sorry no video avaible uyarısı vardır..)..

drogba

site oyun sitesi. bunu ben tercih etmedim virool diğer seçeneklere aktiflik vermiyordu mecburen içeriği oyun olarak ayarladım. ve %50 oyun ile ilgili videolar gelliyor oyun değilse bile tag kısmına adam game ide eklemiş o yüzden az video geşlliyor. birde insanlar videonun izlenmesini istedikleri ülkeyi veya ülkeleri seçebiliyorlar tümünü veya içine türkiye yi eklememiş ise video gelmiyor :) yani dezavantajımız malesef çok.

drogba

bana site için online oynanabilecek zevkli güzel bir oyunun codunu paylaşabilrmisiniz siteye ekliyim.

drogba

tolgacan86

drogba