Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

sicher

drogba

ElisaMcCline

+1 ;)
1dk lık da video varmış :) hep yüksekler geliyordu, arkaya atıp bitmesini bekliyordum :)

fkork

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Nisan 2013, 00:09:10
+1 ;)
1dk lık da video varmış :) hep yüksekler geliyordu, arkaya atıp bitmesini bekliyordum :)

doğrdan ileri alın hocam, videonun sonunu bir kaç saniye izleyin bitsin...

drogba

sağolasın elisamccline :)  son bakiye : $2,02

drogba

Alıntı yapılan: fkork - 11 Nisan 2013, 00:27:03
doğrdan ileri alın hocam, videonun sonunu bir kaç saniye izleyin bitsin...

öyle işlemeye biliyor bazen :) bende denedim. ipye ve sanırım çerezlere göre sadece bir kere izleyebiliyorsun o videoyu

hakanatik01

Video var ;)

Video adı:Featuring some of today's most interesting artists and performers. [Life in a Minute: Danny Brown]
Süresi:01:01

evet bu arada dediğiniz doğru tek Ip sayılıyor clixsensede izledikmi aynı videoyu neodada izleyemiyorduk zamanında soanra çok bozdu onlar virool kısmını :) diğer konuyuda tolga modum açıklamıştı ileri alma işliyor ama videonun süresi önemli ,en az 30sn falan izleme zorunluluğu var videoyu[videonun uzunluğuna göre değişiyor kısa videolar için bu süre misal 5 dakikalık videoyu 2 dakika "sözde" :P izlemeniz gerekebilir] bilginiz  olsun,ama atın arkada oynasın kendi kendine zararı yok ,zaten 1 kere izliyoruz ;)

ýrmakk

Teşekkürler hatırlatma için. kısa bir video vardı izleyebildim. yeni konu felan mı açsak  :D anket habercisi, reklam habercisi, CF habercisi derken birde video habercisi diye  :g