Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: drogba - 15 Nisan 2013, 08:43:19
nasıl olur :S 3 dk bir yeniledim 1 dk içinde video tükenmiş olamaz. sana gıcıklarımı var nedir veya bana.
Onu bilemem :D
ama bende yeniliyorum arada bir denk gelmedi henüz. Hem bir video 3-5 dk yerinde durmazmı yahuu neden hemen kaldırıyorlar :(

drogba

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 08:45:33
Onu bilemem :D
ama bende yeniliyorum arada bir denk gelmedi henüz. Hem bir video 3-5 dk yerinde durmazmı yahuu neden hemen kaldırıyorlar :(

istersen arada bir çerezlerii temizle virool ile alakalı olanları.

ýrmakk

Alıntı yapılan: drogba - 15 Nisan 2013, 08:47:37
istersen arada bir çerezlerii temizle virool ile alakalı olanları.
mantıklı (ok)
Deneyelim bakalım.

ýrmakk

2.34 dakikalık video var

Edit: 4:06 lık bir tane daha geldi

drogba

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 19:19:16
2.34 dakikalık video var

lafı ağzımdan aldın ırmak :D helal. http://gamewithinthegame.tr.gg/ linkte verelim

edit: sonrasında bir video  daha var "next" demeyi unutmayın.

ýrmakk

Alıntı yapılan: drogba - 15 Nisan 2013, 19:20:29
lafı ağzımdan aldın ırmak :D helal. http://gamewithinthegame.tr.gg/ linkte verelim

edit: sonrasında bir video  daha var "next" demeyi unutmayın.
bunuda almışım :)

drogba

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 19:23:48
bunuda almışım :)

ala ala ağzımda laf kalmadı :P .. şaka maka çok sağol desteğin için ırmak :) mu madiden çok manevi destek oluyor en azından birilerinin desteklediğini görüyorum.

ýrmakk

Alıntı yapılan: drogba - 15 Nisan 2013, 19:47:28
ala ala ağzımda laf kalmadı :P .. şaka maka çok sağol desteğin için ırmak :) mu madiden çok manevi destek oluyor en azından birilerinin desteklediğini görüyorum.
sizde çok sağolun da öyle abartılacak bir durum söz konusu değil arada bir girip videoya tıklamak bir şey değil vaktimi alan bir şeyde değil zahmetsiz bir iş. hem birlikte kazanmak güzeldir destek olabiliyor ve sizden böyle güzel bir geribildirim alabiliyorsam ne ala

edit: yine video var  :D

drogba

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 19:54:10
sizde çok sağolun da öyle abartılacak bir durum söz konusu değil arada bir girip videoya tıklamak bir şey değil vaktimi alan bir şeyde değil zahmetsiz bir iş. hem birlikte kazanmak güzeldir destek olabiliyor ve sizden böyle güzel bir geribildirim alabiliyorsam ne ala

edit: yine video var  :D

ee  o zaman niye senden başka online olan kimse tıklamıyor? hayır yanlış anlaşılmasın mecbur deği,ller kesinlikle ama işte demek ki tıklamakta ilgilenmekte herkesin yaptığı bişi değilmiş ;)

edit: bu seferde video bende çıkmadı :S :D