Sensebux [Refim olan herkese 0,10 $ Paypal veya Payza]

Başlatan ricci, 17 Nisan 2013, 00:14:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ustamın dediği doğru artık yollamıyor bile bir arkadaşımıza borcum vardı onu yoluyacaktım payza direkt bana min. yollayabileceğin 1$ dedi :) paypal olur ama daha makbule geçer zaten :P
yanlış anladıysam düzeltirsin ricci anladığımı aşağıya yazıyorum :);
Bu tekliften anladığım sadece üye olanlar için yani üye olan herkese tıklasın tıklamasın 0,10 yollayacaksın ama devam edenler olursa onlarada belli bir yüzde verip teklifi genişletsen daha karlımı olur acaba 2 taraf içinde ;) ref kazancını bilmiyorum ama belki 3-5'te ordan gelir tıklayan arkadaşlara ödeme aldığında aktif reflerine ödeme yapılabilirmi? :) microjob mantığını burda uygulaman güzel olmuş ama site ödeme yaaprsa kesinti şubu çıktıktan sonra aktif reflere süpriz ödül daha güzel olur :P

benim 0,10da gelirkapisina gitsin :) :P wordlinxi bırakıp bunu aldım listeme :)

drogba

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Nisan 2013, 15:36:44
ustamın dediği doğru artık yollamıyor bile bir arkadaşımıza borcum vardı onu yoluyacaktım payza direkt bana min. yollayabileceğin 1$ dedi :) paypal olur ama daha makbule geçer zaten :P
yanlış anladıysam düzeltirsin ricci anladığımı aşağıya yazıyorum :);
Bu tekliften anladığım sadece üye olanlar için yani üye olan herkese tıklasın tıklamasın 0,10 yollayacaksın ama devam edenler olursa onlarada belli bir yüzde verip teklifi genişletsen daha karlımı olur acaba 2 taraf içinde ;) ref kazancını bilmiyorum ama belki 3-5'te ordan gelir tıklayan arkadaşlara ödeme aldığında aktif reflerine ödeme yapılabilirmi? :) microjob mantığını burda uygulaman güzel olmuş ama site ödeme yaaprsa kesinti şubu çıktıktan sonra aktif reflere süpriz ödül daha güzel olur :P

benim 0,10da gelirkapisina gitsin :) :P wordlinxi bırakıp bunu aldım listeme :)

mantıklı :) tıklatmayı biraz daha garanti etmiş olur

ricci

ikose teşekkürler Payza tamamen kafamdan çıkmış konuyu düzeltiyorum, Hakanatik haklısın ama sitenin durumuna göre kampanyayı genişletirim, bi ödeme alalım zaten devam eden arkadaşlar sürprizlerden yararlanır :)

hakanatik01

süpriz bekleyelimmi yani :P :) benimde yazdığım oydu zati yoksa atıyorum site ödemelerine sorunsuz bile devam etse siteden 2$ al 0,5 paypal kessin reflere dağıt sana birşey kalmaz zaten bekleyip görelim süprizli olsun herkes için :)

tolgacan86

Listeme yeni site ekleyeceğim zaman ilk ekleyeceğim site bu olacak ;)

ricci

Alıntı yapılan: Tolga Can - 17 Nisan 2013, 20:08:09
Listeme yeni site ekleyeceğim zaman ilk ekleyeceğim site bu olacak ;)

Bekliyorum Tolga Can :)

tolgacan86

konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.