Solid Trustpay Alınır Satılır. PAYPAL SATILIR. AVEA VODAFONE NAKIT CEVIRIM

Başlatan okirpiko, 20 Nisan 2013, 00:53:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okirpiko

Solid Trustpay  Alınır Satılır PAYPAL SATILIR Nesıne Mıslı Banka Transferı Yapılır. AVEA VODAFONE TURKCEL KONTOR NAKITE  CEVIRILIR.  PAYPAL  ALMIYORUM

solid trustpay  alınır satılır nesıne mıslı banka transferı yapılır.banka hesabınıza ısım soyad ve IBAN vererek yada tuttur bılyoner nesıne com hesaplarınıza 10 tl ye 1 tl komısyon karsılıgı para gonderılır sans oyunları hesabınıza gonderılır ALT YADA UST LIMIT YOK

AVEA TURKCEL VODAFONE KONTOR  NAKITE  CEVIRILIR.

solid  kur  1.8    paypal  tl  SATIS KURU %10 olarak  alıyorum 
($)
AYRICA YURTDISI ODEMELERINIZ YAPILIR ORNEGIN YURTDISINDAN BIR SITEYE ÖDEME YAPMAK ISTIYORSUNUZ BEN BUNU SIZIN YERINIZE UYGUN BIR SEKILDE ODERIM SIZDE BANA ÖDERSINIZ

Bildirim Özeti Seçenekler Kimden Tarih
Paypal bozduruldu sorunsuz güvenilir arkadaş

Satıcı Norika(51) 10-03-2013
Dürüst Arkadaş

Takas Mühendis23(3) 09-03-2013
Takas tamamlandı

Takas MehmetSamed(2) 07-03-2013
Güvenilir ve sorunsuz alışveriş

Takas SergenAykus(12) 07-03-2013
Güvenilir bir arkadaş

Takas Free STYLE(26) 07-03-2013
Güvenilir arkadaş. Teşekkürler...

Takas suerenos(1) 06-03-2013
güvenilir

Takas ouzcn(0) 03-03-2013
Takas işlemi için teşekkürler

Takas jovenozzy(4) 02-03-2013
başarılı

Alıcı ismkdc(3) 02-03-2013
Ödeme aldınız

Takas semerkand27(1) 01-03-2013
güzel ticaret.

Alıcı ismkdc(3) 28-02-2013

ElisaMcCline

Konunuz hayırlı olsun, hayırlı satışlar/takaslar :)

yanlız,
İyi etmişssiniz, bildirim özeti girmişssiniz de;
hiçbirini tanımadığımızı düşünürsek, bu sefer de oradaki arkadaşların güvenilirliğinin sorgusu gibi, gereksiz bir sorgu daha doğuyor :)

Zamanla ve ticaret yaptıkça oluşacaktır istediğiniz güven ortamı.
Bol şans, bol kazançlar ...

arshi

okirpiko

walla  haklısınız da  google  yazıon  para  donusumlerı  dıe  bır  kaç  sıte  cıkıo.  burayıda  yenı  kesfettım.  o  yuzden  burda  yenıyım.  aslında  baska  bır  sıtede  ıslem  yapıodum.  sıtenın  ısmını  yazsam  atarlar  benı  dıye  yazmadım.  :)  kızdırmayalım  modları.   skype  adım  XXXXXX   ordan  ulasabılırsınız.  24  saat  onlıne  ım  ama  gece  12  ye  kadar  pc  basındayım   normalde  dıger  sıtede  mesaj  atınca  yada  konuya  yazınca  hemen  maıl  gelıo  1  dak  da  cebımde goruyorum. ve  gerı  donus  saglıyorum  olumlun  yada  olumsuz  burda  gelmıo.  sayfayı  yenılemek  gerekıo  sanırım

drogba

hayırlı olsun ama skype msn vs kasten yazmıyorum ki para dönüşümü isteyenler foruma üye olsun forumada katkımız olsun diye :) yoksa ver skype msn her foruma çekil git kolay iş.

gungor18

tolgacan86

Forumumuza hoşgeldiniz. Şimdiden hayırlı satışlar diliyorum. :)

Açık alanlarda msn, mail, tel numarası, skype gibi kişisel bilgilerin verilmesini hem sakıncalı hemde forumumuzda yasak olduğu için sildim. Sizinle irtibata geçmek isteyen arkadaşlarımız buradan mesaj atacaklardır yada özel mesaj yoluyla ulaşacaklardır. Sizinde özel mesaj atabilmeniz için en az forumda 5 adet mesajınızın olması lazım..

Bol kazançlar, kolay gelsin.

okirpiko

Alıntı yapılan: Tolga Can - 20 Nisan 2013, 22:43:17
Forumumuza hoşgeldiniz. Şimdiden hayırlı satışlar diliyorum. :)

Açık alanlarda msn, mail, tel numarası, skype gibi kişisel bilgilerin verilmesini hem sakıncalı hemde forumumuzda yasak olduğu için sildim. Sizinle irtibata geçmek isteyen arkadaşlarımız buradan mesaj atacaklardır yada özel mesaj yoluyla ulaşacaklardır. Sizinde özel mesaj atabilmeniz için en az forumda 5 adet mesajınızın olması lazım..

Bol kazançlar, kolay gelsin.

ok  anladım  tesekkurler...  :)

WEBMONEY

okirpiko