Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Kasım 2013, 14:09:29
Öyle değil işte 4 sayfası rycle olmuştur. O yüzden 0 kazandırmış gibi görünmekte. Ama bu şu anda sitenin düzgün gittiği anlamına gelmez.

Ayrıca bu şu anda RR'lerin zarar ettirdiği anlamına da gelmez.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Kasım 2013, 14:09:29
Öyle değil işte 4 sayfası rycle olmuştur. O yüzden 0 kazandırmış gibi görünmekte. Ama bu şu anda sitenin düzgün gittiği anlamına gelmez.

Kaç günde bu autorecycle ???

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Kasım 2013, 17:32:05
Kaç günde bu autorecycle ???

Pre olanlar için 5 güne bir.
Pre+ olanlar için 3 güne bir.

enderege

Hangisinin ne zaman recycle olduğu bile belli değil. Nerden bilecez?  Sitede kazanç şu ana kadar iyiydi. Bunu kötülemiyorum. Ama çok esnek kuralları var. Mesela standartlara 1 reklam verebilir. Premiumlara 4. İstatistik sayfaları, rr sayfaları boş. Neyin ne olduğu, ne kazandırdığı, ne zaman recycle  olduğu belli değil. Bunlar kazanç olunca önemsiz ama admin bunu kötüye kullanırsada kimse farkına varamayacağı veya hak iddia edemeyeceği şeyler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Sonuçta tek yok para artışını ya da artmayışını :P izlemek :)
Ona göre değerlendireceğiz. :)

FilmsizKalma

Admin kötüye kullanıyor zaten :)

Elisamccline sadece rr si olanlar için o çözüm ancak, ikisi birden varsa? oda başka muamma..
Bugün öğlen 12 de 207 clickle 1.2$ kazandırmışlardı. 6 saat olmuş 1 click yok..

enderege

Kiralık ref yine yok mu? Ben kiralayamıyorum.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 20 Kasım 2013, 19:32:42
Kiralık ref yine yok mu? Ben kiralayamıyorum.

Baktım şimdi siz yazdıktan sonra.
Evet yine yok.
Gündüz ben kiralamıştım..

Hocam zaten memnun değilsiniz, neden ref kiralamaya devam ediyorsunuz ???

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Kasım 2013, 19:55:49

Hocam zaten memnun değilsiniz, neden ref kiralamaya devam ediyorsunuz ???

Ben memnun değilim demiyorum. Şuan iyi gidiyor ama ilerisi için boşluk çok diyorum. Kazanç her nekadar kurtarsada geriye gidiyor diyorum. Dediklerim bundan ibaret.

Ama sen millet siteyi karalama kampanyası başlattı sanıyorsun.  Herkes övgü ile bahsetsin istiyorsun. Ben burada artılarıda eksileride konuşuyorum.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 20 Kasım 2013, 20:01:53

Ama sen millet siteyi karalama kampanyası başlattı sanıyorsun.  Herkes övgü ile bahsetsin istiyorsun. Ben burada artılarıda eksileride konuşuyorum.

Aynen ben de öyle yapıyorum. Artılarını da eksilerini de söylüyorum.

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Kasım 2013, 10:08:05

RR'lerin bazı günler düşük getirisi olduğu kesin. Ancak bazı günler o kadar iyi gelir geliyorki düşük günleri unutturuyor.
1 aylık bakıldığında RR'lerin zarar ettirmediğini söyleyebilirim. Çok iyi karlar bırakan paketler de olabiliyor ;)

Bu anlamda var bir dengesizlik :S

Standart DR'lerden gelen gelir düştü. Kredilenmeyen daha doğrusu upline'a yansımayan gelirleri var.
Bu durumu inş. yakında düzeltirler..

Birkaç gün önce müthiş kazandırıyordu ve ben ciddi anlamda tedirgin olmaya başlamıştım sitenin geleceği ile ilgili.
Müthiş kazandırdığı günlerin acısını çıkartıyorlar şimdi ve ben tedirginliğimi atmaya başladım ;)

Ancak çoğu arkadaş sanki müthiş bir zarar içerisindeymiş gibi konuşuyor.