Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Kasım 2013, 11:58:56
Önerilmeyenler değil de, bu durum devam ederse, yeni siteler alanına geri alabiliriz.
Ben de dahil çok yrni yatırım yapanlar var. Biraz daha durumlarımızı görüp test edelim derim.

Ben zaten onu şaka olarak söylemiştim. Sonundaki :P işareti şaka olduğunu belli etmek içindi.

Sizler de durumu özetleyen ileti atabilirsiniz Admine ;) İşe yarayacaktır..

hakanatik01

Bu işin şakası olmaz ciddi olalım lütfen :D
Aslında sorunun çözümüde basit iyi kazananlar, kazanamayanlara yollasın zararlarını  :P  (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Kasım 2013, 12:03:44
Ben zaten onu şaka olarak söylemiştim. Sonundaki :P işareti şaka olduğunu belli etmek içindi.

Sizler de durumu özetleyen ileti atabilirsiniz Admine ;) İşe yarayacaktır..

Ben ciddiydim ama :D

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Kasım 2013, 12:08:43
Ben ciddiydim ama :D

Hocam zaten yeterince yerin dibine sokuldu site.
İstediğiniz alana taşıyabilirsiniz :D

hakanatik01

Ojooo'yla şaka olmaz zaten hocam ,siz ciddiyetinizi koruyun;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Kasım 2013, 12:10:51
Hocam zaten yeterince yerin dibine sokuldu site.
İstediğiniz alana taşıyabilirsiniz :D

Maalesef olanı yazıyoruz ve duruu o demekki :)
Toparlarlar inşallah, bence onlar da acele fazla aşağı hareket yaptılar... Arasını bulacaklardır ;)
O zaman da onları yazarız :)

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Kasım 2013, 12:22:09
Maalesef olanı yazıyoruz ve duruu o demekki :)
Toparlarlar inşallah, bence onlar da acele fazla aşağı hareket yaptılar... Arasını bulacaklardır ;)
O zaman da onları yazarız :)

Olanı buraya yazdıktan sonra bir de admine ticket atın hocam. Faydası oluyor ticket'ların ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Kasım 2013, 12:25:00
Olanı buraya yazdıktan sonra bir de admine ticket atın hocam. Faydası oluyor ticket'ların ;)

Herkes kendi sitesini idare etsin :P :D

Belirli bir yere geldiğim sitelerde dikkat ediyorum bence.. Ama şu andaki halimle, sallanmayan adam olmak durumu çıkıyor. Ki böyle olur.
Birazdan çıkmak durumundayım. Gece ben de birşeyler yzmaya çalışırım :)

enderege

Bana göre geçici bir politika izliyorlar. Kendilerini birazda olsa düzlüğe çıkarmak için DR  gelirlerini kıstılar. Şu ana kadar PTC işindeyim hiç bu sitedeki kadar DR ye ulaşmamıştım. Bende durum böyleyse DR canavarlarında durum nasıldır kimbilir. Ama işin kötü yanı hazırdaki DR ler kaçacak. RR lerde tatmin edici para bırakmıyor. RR sayfasına bakıyorum her sayfada 25 RR var. 4 sayfa yani 100 RR  0$ kazandırmış.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Öyle değil işte 4 sayfası rycle olmuştur. O yüzden 0 kazandırmış gibi görünmekte. Ama bu şu anda sitenin düzgün gittiği anlamına gelmez.