Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Uyarı için teşekkrüelr ama adam konuyu açtığında site daha yeni sayılır  ve sorunu düzeltmişler sanırım refleri falan kaybolmuş benim anladığım 1-2 küçük sorun yaşamış hemen scam demiş :) konuyuda "June 29, 2013" açmış...
Hatta kendi ayın 9unda düzeltildiğinide söylemiş;
"its fixed now maybe there was an issue i thougt"

bu tarz Ptcsolution da ve The buxta hatta elsisahocamızın başına clikfairde falanda geldi onun gibi küçük bir sorun olmuş gibi ;Öyle çok telaşa gerek yok gibi geldi bana ama dikkat herzaman iyidir :)

ptconur

tarihe bakmamışım yahu :)

olsun yine de dikkat :)

hakanatik01

Tabiki canım herzaman dikkat (dik)  (dik)  (dik)  (dik)  bana sorsanız hiç yatırım yapmayın hiçbir siteye neo ve clixsense dışında :P :))

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Temmuz 2013, 18:15:10
Tabiki canım herzaman dikkat (dik)  (dik)  (dik)  (dik)  bana sorsanız hiç yatırım yapmayın hiçbir siteye neo ve clixsense dışında :P :))

dikkat iyidir de o kadar da değil yahu

neoda clix de zaten ref bulamıyorsun diğerlerinden buluyoruz az çok e biraz da yatırım yapalım di mi :)

hakanatik01

neo ve clixsense dışındakilere aman dikkat genede  :D böyle devam ederiz yeter yuvarlanıp gidiyom :))

bekeli

Arkadaşlar, sitede sorun felan yok.

Birkaç gün önce backup alınırken kısa süreliğine bir sorun oluştu.
Sonra düzelttiler.
Sorun yok yani.
Gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz.

Edit: Bu tarz sıkıntılar script kaynaklı sıkıntılar. Hemen Admin'in niyetini kötüye yormaya gerek var mı?
Adamların şirketleri var, kendilerine ait mail serverları, arama motorları var. Bu sitenin yakın gelecekte scam olacağını hiç zannetmiyorum..

ptconur

Site alt yapı olarak çok iyi ve köklü ama sitenin scam olduğunu falan söylemedim ben. Sadece sıkıntı var dedim. Hakan arkadaşımızın uyarması ile verdiğim linkte tarihin eski olduğunu farkettim hepsi bu bir daha da yazmam zaten özür olsun

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 13 Temmuz 2013, 23:56:48
Site alt yapı olarak çok iyi ve köklü ama sitenin scam olduğunu falan söylemedim ben. Sadece sıkıntı var dedim. Hakan arkadaşımızın uyarması ile verdiğim linkte tarihin eski olduğunu farkettim hepsi bu bir daha da yazmam zaten özür olsun

Olur mu öyle şey hocam. İstediğiniz paylaşımda bulunabilirsiniz. Uyarı da yapabilirsiniz. Buradaki çoğu kişiden daha tecrübelisiniz. Uyarmak en doğal hakkınız. Birimizin göremediği sıkıntıyı başka birisi görebilir.

Ben sadece sorun olmadığını belirttim. Özüre felan gerek yok. Lütfen. Yanlış anlaşılmasın.

Her PTC sitesi potansiyel scam'dır zaten. Biz sadece uzun ömürlü olmasını beklediklerimizle ciddi olarak ilgilenmeye çalışıyoruz. Diğerleri çerezlik..

ricci

Evet sitede 4-5 gün önce backup yüzünden sıkıntı olmuş bizim 3 günlük tıklamalar gitti, herhangi bir düzeltmede olmadı, o günde ödeme isteyip siteyi bıraktım dediydim tam sonra mecbur 3 gün daha tıkladık :) bugünde ödemeyi yapmışlar, sitede ödemelerde sıkıntı yok fakat standart kazancı çok düşük.

bekeli

Alıntı yapılan: ricci - 14 Temmuz 2013, 00:24:37
Evet sitede 4-5 gün önce backup yüzünden sıkıntı olmuş bizim 3 günlük tıklamalar gitti, herhangi bir düzeltmede olmadı, o günde ödeme isteyip siteyi bıraktım dediydim tam sonra mecbur 3 gün daha tıkladık :) bugünde ödemeyi yapmışlar, sitede ödemelerde sıkıntı yok fakat standart kazancı çok düşük.

Sadece 1 günlük tıklar işlenmedi. 3 günlük değildi..