Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Ben zaten yeni üyeydim ne varsa silindi, günlük kazanç zaten düşük olduğu gibi birde yarısı  :( ( Standart üyeye )
Neden forumlarda bu kadar övgü aldığını anlamış değilim açıkcası  ???

ricci

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Temmuz 2013, 00:26:54
Sadece 1 günlük tıklar işlenmedi. 3 günlük değildi..

Bekeli benim 3 günlük gitti malesef ;) çünkü tekrar ödeme istemek için 3 gün daha tıkladım

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 14 Temmuz 2013, 00:27:44
Ben zaten yeni üyeydim ne varsa silindi, günlük kazanç zaten düşük olduğu gibi birde yarısı  :( ( Standart üyeye )
Neden forumlarda bu kadar övgü aldığını anlamış değilim açıkcası  ???

Hocam sadece 1 günlük tıklar gitti bende..
Admin forumda da açıkladı sadece 1 günlük tıkların gittiğine dair. Siz ticket attınız mı admine.

Standart kazancı ne kadar şu anda. Ben standart üye iken 0.02 - 0.03 civarında günlük gelir vardı.
Bu miktardan daha mı az şu anda..
Baktım upgrade tablosuna siz yazdıktan sonra tık oranlarında bir değişiklik olmamış ???

bekeli

Alıntı yapılan: ricci - 14 Temmuz 2013, 00:31:24
Bekeli benim 3 günlük gitti malesef ;) çünkü tekrar ödeme istemek için 3 gün daha tıkladım

Admine keşke ticket atsaydınız. Çünkü kendisi açıkladı 1 günlük tıkların gittiğini. Bende de 1 gün sayılmayınca başkasında problem vardır diye düşünmemiştim hiç.

Kötü olmuş :(

ricci

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Temmuz 2013, 00:34:57
Hocam sadece 1 günlük tıklar gitti bende..
Admin forumda da açıkladı sadece 1 günlük tıkların gittiğine dair. Siz ticket attınız mı admine.

Standart kazancı ne kadar şu anda. Ben standart üye iken 0.02 - 0.03 civarında günlük gelir vardı.
Bu miktardan daha mı az şu anda..
Baktım upgrade tablosuna siz yazdıktan sonra tık oranlarında bir değişiklik olmamış ???

Benim üç günlük gitti, ticket açma ihtiyacı duymadım siteyi bırakacağım için üç gün fazla tıklamış olduk, son bir haftadır standart üyeler için çıkan reklamlar şu şekilde, 3 tane 0,01'lik 3 tane 0,002'lik toplamda 0,016 oluyor. Bundan yaklaşık iki üç hafta önce 4 gün boyunca 0,01'lik tek reklam çıktı sitede.

ptconur

Alıntı yapılan: ricci - 14 Temmuz 2013, 00:39:18
Benim üç günlük gitti, ticket açma ihtiyacı duymadım siteyi bırakacağım için üç gün fazla tıklamış olduk, son bir haftadır standart üyeler için çıkan reklamlar şu şekilde, 3 tane 0,01'lik 3 tane 0,002'lik toplamda 0,015 oluyor. Bundan yaklaşık iki üç hafta önce 4 gün boyunca 0,01'lik tek reklam çıktı sitede.

Verdiğim linkte de bu sıkıntıdan bahsediyor zaten. Ref tıklarından kazanc elde edebilmek için min. 4 reklama tıklamak gerekiyor ama 4 reklam çıkmıyor

ricci

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Temmuz 2013, 00:44:50
Verdiğim linkte de bu sıkıntıdan bahsediyor zaten. Ref tıklarından kazanc elde edebilmek için min. 4 reklama tıklamak gerekiyor ama 4 reklam çıkmıyor

Linke bakmadım ama evet bu sorun var sitede, siteden refsiz yaklaşık 3 ayda ödeme aldım ve bu süre içerisinde günlük kazanç siteye üye olduğum zamanların başlarında ve bir ara 0,02'lik reklam çıkıyordu o zaman sadece düzgün sayılırdı. Onun dışında sadece tek reklam olduğunu çok gördüm, günün farklı saatlerinde kontrol etmeme rağmen.

bekeli

Premium olunca standart üyelerin sorunlarını farkedemez olmuşum.
Admine ticket attım az önce. Standart üyelerin sorunlarını anlattım. Benim ticket bir şey değiştirmez belki ama yine de rahatsızlığımızı belli etmemiz gerek. Premium üye olarak kendi günlük reklam gelirimden oldukça memnunum.. Ama standart reflerin durumunu düzeltmezse tıklayan ref kalmaz..
Lütfen herkse siteyi bırakacak da olsa bu konu ile ilgili admine ticket atabilir mi?

ricci

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Temmuz 2013, 00:53:48
Premium olunca standart üyelerin sorunlarını farkedemez olmuşum.
Admine ticket attım az önce. Standart üyelerin sorunlarını anlattım. Benim ticket bir şey değiştirmez belki ama yine de rahatsızlığımızı belli etmemiz gerek. Premium üye olarak kendi günlük reklam gelirimden oldukça memnunum.. Ama standart reflerin durumunu düzeltmezse tıklayan ref kalmaz..
Lütfen herkse siteyi bırakacak da olsa bu konu ile ilgili admine ticket atabilir mi?

Yarın bu konu için ticket atacağım bende bekeli, seninde dediğin gibi bu premium üyeler içinde tehlikeli bir durum çünkü bir süre sonra tıklayan ref kalmayacak sitede

hakanatik01

Ticket atarken Arsh'ide PM atın vaktinzi varsa arada atmak lazım :P