Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ballondor - 03 Kasım 2013, 01:02:51
tıklayalım bakalım ...

İstersen bunuda yaz adminede seni reklam tıklamaktan  muaf eder belki. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

Alıntı yapılan: enderege - 03 Kasım 2013, 01:19:37
İstersen bunuda yaz adminede seni reklam tıklamaktan  muaf eder belki. :D

yok yok okdr şımarmayayım :)

FilmsizKalma

Arkadaşlar SuperRewards' Offerwall kısmından daha önce bahsetmiştim. Gerçekten çok kolay ve kazançlı durumlar sözkonusu tamam sürekli bir kazanç değilde, varken yapılıp 1, 1.5 $ alınabiliecek durumda ve bazıları çok kolay.
artık gizli duvarlar arkasında konuşalım :X

[spoiler]
adresine tıkladığınızda karşınıza

Bu şekilde liste gelir karşınıza..Listede Mission Against Terror olan offeri hepiniz görmüşssünüzdür. Hatta görevlerin içerisinde 1den fazla 3 4 tane olması lazım.
Bu görevi ben kısaca anlatayım. Tıkladığımızda bizi bir oyun sitesine yönlendirecek.

Sayfanın sağında Giriş id Parola E posta yazıyor bunları yazıp kaydol diyoruz. E mail bile atmıyorlar merak etmeyin sonra indir butonu çıkacak. Oyunun boyutu 1.5gb genellikle internetlerimiz sınırsız boyutun sizi zorlayacağını düşünmüyorum:D
Oyunu indirip kuracaksınız kurmak çok basit sürekli gelen butonlara ileri deyin yetecektir, kurulduktan sonra yönetici olarak çalıştır deyin.
Bir client gelecek karşınıza id şifre girip giriş yapacaksınız. Yukarıda oluşturuduğunuz giriş id ve parolayı girerek tabi. Girdikten sonra oyun açılsın kapatın. İşlem tamamlanmıştır.

Sonra gelin yeniden siteye aynı başlıklı göreve tıklayın. Büyük ihtimal hala bir önceki hesapla karşılanırsınız anasayfa felan derseniz çıkış var çıkış yaptıktan sonra siteden yeniden tıklayın. Yukarıdaki resimdeki aynı sayfa gelir. Farklı bir kullannıcı adı şifre mail girip kaydol deyin.. oyunu yeniden indirmiyoruz. oyuna gidin açın client gelecek yeni id ve şifre ile açın oyunu açılsın kapatın.

Bu şekilde bu işlemi oyun indikten sonra yapmanız 5 dakika almaz. Aynı göre matomy offerwall kısmındada mevcut.

Bir diğeri, tarayıcı tabanlı oyun görevleri var. Çok çok basit yine
Romadoria: Ucretsiz Oyna!
Desert Operations
Wargame 1942

Bu görevlere tıklayınca bir kayıt ol gibi bişe çıkıyor yine id şifre mail (Bu sefer mail atıyorlar.)
hemen tarayıcıda oyun açılır bir bina dikin çıkın :D Tamamlamış olacaksınız.

Bu yukarıda verdiğim 3 oyunu ben yaptıktn sonra puan vermedi.
sayfasında görevlerin en üstünde yardım alın var tıklayınca superrewardssın sayfasına atıyor, orada tıkladığınız vazgeçtiğiniz yaptığınz herşey listeleniyor.üye olmanız felan gerek değil.. görevinize puan verilmemişsse yanda help var tıklayıp points didn't come yazıyorsunuz çok kısa bir zaman sonra puan cepte. Bu şekilde bir durum olursa ayrıca anlatırım.

Not: Pc nize inecek olan oyun 1.5gb
       Full Norton 2013 internet securtiy + Full Malwerebytes mevccut pcmde inen dosyada birşey bulmadı. kurulum aşamasında herhangi bir eklenti yükelemedi program.
Hatta buda bu görevlerden gelen paralar, aynı listeden matomy kısmı içinde mevcut ancak orda bu kadar yok

[/spoiler]

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Kasım 2013, 02:42:17
Eline sağlık, güzel paylaşım :) :y
Sağolun, dediğim görevlerden gelen paraların resminide koydum somutlaşssın diye.

[spoiler]Ayrıca 2 taraftada n11.com sitesinden alışveriş yapın var. Alış veriş yapın dediğine bakmayın üye olun diyor.Göreve tıklayıp açılan sayfada n11.coma üye olursanız. Mailinize gelen aktivasyondan sonra puan paranız işlenir. n11 türk sitesi..

Enrolll diye bi görev var aynı şekilde sadece üye olmanız yeterli. [/spoiler]

ballondor

teşekkürler hocam güzel paylaşım.

fakat dün bahsettiğiniz anketler bende açılmıyor. göreve tıklayınca yeni sayfaya yönlerdiriyor ama sayfa açılmıyor, tarayıcıdan olabilirmi farklı tarayıcıda denemedim chrome kullanıyorum

edit:yandex te açtım oldu :)

3 dk da onaylandı :) tekrardan teşekkürler filmsizkalma

ballondor

bu bir şaka olmalı herhalde ???  (d) (d)

FilmsizKalma

Benim ip türkiye görünmesine rağmen şu anda görevler bende mevcut, acaba ip adresin neresi olarak görünüyor bi kontrol edermisin..
Ayrıca birşeyler kazanmanıza yardımcı olduysanız ne mutlu bana :)

enderege

Teşekkürler FilmsizKalma.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

Alıntı yapılan: ballondor - 03 Kasım 2013, 04:52:50
bu bir şaka olmalı herhalde ???  (d) (d)

bu yazdığım offerlar için degildi, ojooo nun hiç bir sayfasına giremiyorum. Login olmasam bile bu uyarı çıkıyor