Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

çok iyilerdi ya, şu suspended olarak geçirdiğim dönemde en çok reflerimi özlüyorum :(

enderege

Alıntı yapılan: ballondor - 04 Kasım 2013, 22:36:12
çok iyilerdi ya, şu suspended olarak geçirdiğim dönemde en çok reflerimi özlüyorum :(

Yakında hasretin sona erer. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: ballondor - 04 Kasım 2013, 22:36:12

:S Benimkilerden birazını yollayayımmı 2-3 tık yapıp gelsinler senin için  :P

dinamikortam

Alıntı yapılan: hamzakursad - 04 Kasım 2013, 22:30:46
İnşallah pişman olmayacam :) şu 2-3 saatte gelen gelire bakarsak pişman olmayacak gibiyim ama bilinmez tabi  :)
Hayırlı olsun, bol kazançlar. Çuval lazım mı?  :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: dinamikortam - 04 Kasım 2013, 23:28:14
Hayırlı olsun, bol kazançlar. Çuval lazım mı?  :D
zaman gösterecek lazımmı değilmi :D

FilmsizKalma

Öyle 3 4 saatte geldiğide yok hani ödemelerin :D 12 saat oldu :P

ballondor

siteden sorunumla ilgili bir cevap alamadım hala :( beklemeye devam etmelimiyim sizce ?

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 05 Kasım 2013, 13:59:45
siteden sorunumla ilgili bir cevap alamadım hala :( beklemeye devam etmelimiyim sizce ?

Bende ref olarak hala gözüküyorsun. Hesabın bence aktif ama sen giriş yapamıyorsun gibi.

Başka bir bilgisayarda başka bir internet erişimi ile denedin mi ?

ballondor

ilk gün ref kazançlarım bile geldi, bannerdan görebiliyordum. Denemedim başka bilgisayar ama birşey farkedecekmi ?sanmıyorum çünkü hesap suspended diyor. ticket a olumlu yada olumsuz bi cevap verseler bari :S

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 05 Kasım 2013, 14:04:57
ilk gün ref kazançlarım bile geldi, bannerdan görebiliyordum. Denemedim başka bilgisayar ama birşey farkedecekmi ?sanmıyorum çünkü hesap suspended diyor. ticket a olumlu yada olumsuz bi cevap verseler bari :S

Bi deneyin bakalım.