Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ballondor hcoam benim dediğimide denemişmiydiniz ;
"
cmd yazıp sağ tık yönetici olarak çalıştırıp 
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew"

ÇÜnkü sorun DNS ile ilgilide oalblir Sonuçta DNSnin bir nevi görevide budur.Zamanında devlet ne dedi youtube'a "Yasah hemşerim giremezsin" ama biz"ferman padişahın dağlar bizimdir" diyip  dns ile yan yoldan gene girdik;Yani youtube'ta Türkiye'ye yasaktı ve DNS ile aşmıştık denemediyseniz bir denemenizde fayda var farklı DNSler ile open,google,comodo vs...

FilmsizKalma

Arkadaşlar sitenin adresine benzeyen adresler türemiş.  Girerken kontrol edin. dikkatli olun diye uyarı geçmişler. Bilginiz olsun..

[spoiler]Admin news: Safety notice
Uwaga dotycząca bezpieczeństwa!!!

W ostatnim czasie zanotowano próby podszycia się pod naszą stronę.

Odwiedzając naszą stronę zwróć uwagę, czy w pasku adresowym Twojej przeglądarki znajduje się poprawny adres naszego serwisu:

Nie używaj swoich danych logowania podczas korzystania z innych serwisów, nawet jeśli znajdziesz tam elementy graficzne związane, z Ojooo WAD.

Sicherheitshinweis!!!

Wir haben in der letzten Zeit festgestellt, dass es Versuche unternommen werden unseren Dienst/Webseite zu kopieren.

Bitte beachten Sie, dass beim Besuch unserer Webseite, in der Adresszeile Ihres Browser die richtige Adresse steht:

Loggen Sie sich mit Ihren Daten nicht auf Webseiten an, die sich unter einer anderen Adresse befinden.

ВНИМАНИЕ!!! Указание по технике безопасности!!!

Мы обнаружили, что в последнее время предпринимаются попытки копирования наших услуг / нашего сайта.

Пожалуйста, обратите внимание, что, при посещении нашего сайта / веб-страницы, в адресной строке Вашего браузера, должен стоять наш правильный адрес:  Ни в коем случае не заходите с Вашими данными на веб-сайты, которые находятся под другим адресом!

Safety Notice

Recently were reported attempts to impersonate our website.[/spoiler]

ballondor

bekeli ve hakan teşekkürler önerileriniz için, denedim 2 sinide fakat birşey değişmedi.

FilmsizKalma

Ojoodan gece 12 istediğim ödeme iptal edilerek hesabıma geri aktarılmış.. Herhangi bir mail felanda atmamışlar.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Kasım 2013, 20:15:11
Ojoodan gece 12 istediğim ödeme iptal edilerek hesabıma geri aktarılmış.. Herhangi bir mail felanda atmamışlar.

Haydaaa! ???
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

Yahu durun yeni upgrade yaptık

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 05 Kasım 2013, 20:16:10
Haydaaa! ???

Bi önceki ödemeyi paypala istemiştim ve ödemelerde paypalda kesinti olduğunu fark edince ticket atıp iptal et demiştim.. Bunu payzaya istedim. Kendi hesaplarım kesintili ancak jss için akrabaya açtığımız payza hesabı kesintisizdi. O payza adresine istemiştim. Şimdi yeniden istedim aynı payzaya...

Acaba diyorum bir önceki ticketi yeni okuyup yanlışmı anladı..
Habuki içeriğinde paypala istediğimi iptal edecek bir buton bulamadığımı. Kendisinin iptal etmesini istemiştim.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Kasım 2013, 20:18:37
Bi önceki ödemeyi paypala istemiştim ve ödemelerde paypalda kesinti olduğunu fark edince ticket atıp iptal et demiştim.. Bunu payzaya istedim. Kendi hesaplarım kesintili ancak jss için akrabaya açtığımız payza hesabı kesintisizdi. O payza adresine istemiştim. Şimdi yeniden istedim aynı payzaya...

Habuki içeriğinde paypala istediğimi iptal edecek bir buton bulamadığımı. Kendisinin iptal etmesini istemiştim.

Sende yaaa.. Ne bulursan al. Yok payzaymış yok paypal mış. Ne diye iptal edersin ki?

O payza daki isim farklı olunca vazmı geçti acaba?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Kasım 2013, 20:15:11

Hocam normalde yatırım yaptığınızdan çekmek zorunda değildik.
Acaba o kurala mı geçtiler ???
Siz yatırdığınız işlemciden mi istediniz ödemeyi?

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Kasım 2013, 20:18:37

Hımmm. Buda olabilir. Yahu ticket'larla adamın kafasını bulandırmayın diyorum hep :)
Neyse inş. sorun yoktur.

hakanatik01

Siteyi önermiyom :D