Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2013, 00:32:54
Yollamış ödemeyi ($) ($)

Hadi gözünaydın korkuttun bizi de :)

[spoiler]fkork nerelerde yahu görünmüyor hiç[/spoiler]

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 06 Kasım 2013, 00:43:20
Gözün aydın @FilmsizKalma ;)

Yalnız ne kadar da hazırız hemen SCAM yapmaya :P

Bu arada bugün ne kadar çok reklam çıktı yahu.
45 tane tıklamışım. Sürekli takip eden çok daha fazla tıklamıştır :)
Benim ilk premiumlu günüm, gündüz işteydim ona rağmen 46 da ben tıklamışım. Bu rakam premiumların hergün görebildiği bir rakam değil mi?

volkanaydinli

hayır değil, ortalama 25-30 arası oluyor genellikle..

ElisaMcCline

Ben de damardan gireyim o zaman :P Sitede reklamlar açılmıyor :P

Server Time: 11:55 PM | Next Refresh Time: 11:00 PM

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 06 Kasım 2013, 00:52:43
hayır değil, ortalama 25-30 arası oluyor genellikle..
ben premiumdan beri 30 altına düşmedim..38-32-32-34-35-40.. Bide arkadaşlar bakın 46 tıkladım diyorlar ortalama 5 6 onlardan aşşağı kalmışım belki onlarında kaçırdığı vardır..

Hocam oraya 3 gün önce yazdılar o yazıyı burada konuştuk :) reset saat 1 3 dakika sonra açılır :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2013, 00:58:37
ben premiumdan beri 30 altına düşmedim..38-32-32-34-35-40.. Bide arkadaşlar bakın 46 tıkladım diyorlar ortalama 5 6 onlardan aşşağı kalmışım belki onlarında kaçırdığı vardır..

Hocam oraya 3 gün önce yazdılar o yazıyı burada konuştuk :) reset saat 1 3 dakika sonra açılır :D

Ben bilmem, site elden gidiyooooor :D yangın vaaar diye bağırırım :D
3 gün önce siz bile görüp yazdınız da, bu sitenin admini uyuyor mu :g

GameHunter

Arkadaşlar Ojooo'yu çok ballandırıyorlar. Upgrade yapıp 250 ref alsam zarar ettirir mi ? 1 yıl sonra iyi bir kar elde etmiş olur muyum ? Bu riske girsem mi karar veremedim. Alman sitesi diyince havalı duruyor, sanki scam olmayacak gibi.

Daha hiç para ödeyip üyelik yükseltmedim, Adprize'dan çıkan Golden sayılmaz. :)

tolgacan86

çok iyi tıklamışsınız ya ben çok online olamıyorum 28 de kalmışım dün :(

@Game Hunter, bekeli'nin kampanyasıyla üyelik yükseltebilir ve RR deneyebilirsin ;) Gerçekten güzel kazandırıyor ama nereye kadar böyle gidecek tabi onuda bilmiyorum...

FilmsizKalma

Aslında standart olarak kazanmak çok zor, yani standaartlar üzerine yük olmayacak şu zamanda.. Upgrade yapanlarda iyi kazanıyor..Belli bir süre sonra üyelikler yıllık olduğundan dolayı sıknıtıya düşer. Oradada artık ozamana kadar kendini reklam konusunda ispat etmiş olması gerek ki, tık ücretlerini kendi reklamları ile değilde reklamcılardan karşılasın.. Ne kadar gider bilinmez ama

10.000 kişi upgrade yaptıysa 1milyon küsür kişinin içinden :D daha gideceği kesin admin pislik yapmazsa :D

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2013, 10:32:54
10.000 kişi upgrade yaptıysa 1milyon küsür kişinin içinden :D daha gideceği kesin admin pislik yapmazsa :D

Hocam ne yaptın ya. 1 milyon tane üyesi yok bu sitenin.
Daha önce de demiştim. Büyük ihtimalle kiralanan botları da dahil ediyor o sayının içine sistem.
Tek sinir olduğum da zaten bu durum bu site için. Reklamcıları çekmek için yapılan bir hile.
Zaten eskiden members yazıyordu diye hatırlıyorum artık users yazıyor.

Bence site devam eder. Ancak gelirleri düşürebilirler Premium'lar için.
Premium+ alan çok sayıda üyesi var bu arada. Yani sürekli sıcak parası var sitenin. Açıkçası ben bile düşünüyorum Premium+ almayı. Ama bu ay değil. Bu ay son araba taksitimi ödüyorum. Sonraki ay yatırım için daha rahat olacağım inşallah.