Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Kayıp RR lerim geri gelmiş ama 11$ lık günlük gelir şuan 2$. Biri geliyor diğeri kayboluyor. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Bana 8 tane fazladan ref gelmiş laya :D:D:D sabah gelmeyince biraz sinirlenip ticket atmıştım.

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Kasım 2013, 23:11:47
Bana 8 tane fazladan ref gelmiş laya :D:D:D sabah gelmeyince biraz sinirlenip ticket atmıştım.

Bende de 3 ref eksik, ticket atmıştım, gelen cevapta 2-3 gün içinde bütün eksik reflerin düzeltileceğini yazmışlar. Bekleyelim bakalım  :)
Alıntı yapılan: enderege - 23 Kasım 2013, 23:09:37
Kayıp RR lerim geri gelmiş ama 11$ lık günlük gelir şuan 2$. Biri geliyor diğeri kayboluyor. :(

Geçmiş olsun hocam  :(

universitely76

Dün 50 ref aldım ama bir günün sonunda tamı tamına 0 tık var.
Allah zeval vermesin reflerime  (sns)

-Dün reklamlarıma tıklamıştım, önceki gün tıklamama durumu yok yani-
Şu sıra imzasız'ım...

hamzakursad

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Kasım 2013, 23:27:44
Dün 50 ref aldım ama bir günün sonunda tamı tamına 0 tık var.
Allah zeval vermesin reflerime  (sns)

-Dün reklamlarıma tıklamıştım, önceki gün tıklamama durumu yok yani-

Refler ilk alındıkları gün böyle yapıyorlar. 1 gün misafir ediyorsun, ondan sonra harıl harıl çalıştırıyorsun  (d)

abcb

Arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Onaysız paypal ya da payza hesabıyla bu sitede ref alabiliyormuyuz ve yatırım yapabiliyormuyuz ?
Ve onaysız hesaba ödeme alabiliyormuyuz ?

FilmsizKalma

Onaysız verified olmamış hesaba payza olarak ödeme alıyorum ben..
Ancak senin onaysız paypal dediğin şeyden nasıl yatırım yapacağını merak ettim. Kredi kartı bağlanması gerek değilmi paypala bu durumda zaten onaylanmaz mı?

ballondor

paypaldan yatırım yaptım, paypal onaylı,

ama payza ya çekim yapıyorum, payza onaylı değil. sıkıntı olmuyor sanırım onaysız olması

abcb

Sağolun arkadaşlar, onaysız payzadan yatırım yapabiliyormuyuz ve ref alabiliyormuyuz ?

ballondor

Alıntı yapılan: abcb - 24 Kasım 2013, 00:39:22
Sağolun arkadaşlar, onaysız payzadan yatırım yapabiliyormuyuz ve ref alabiliyormuyuz ?

yapabiliyoruz hocam; şimdi hatırladım bi kere hesabımdaki parayı PB ye aktaracagıma çekmiştim  dalgınlıkla, iptal de edemiyorsun burada :)
sonra geleni yatırdım tekradan sıkıntı olmadı