Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Çok iyi ya :p

ElisaMcCline

ye kürküm ye gibi olmuş :D

Ye Pre+ ye :P :))

Önem sırasına göre pre+ lardan başlamışlardır belki :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2013, 23:08:00
ye kürküm ye gibi olmuş :D

Ye Pre+ ye :P :))

Önem sırasına göre pre+ lardan başlamışlardır belki :)

Ne kürkü ne premium+ sı ya. RR ler tıklamıyorki. İsterse 2000 RR versin. Hiç olmazsa para vereydi, çekerdim. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Kasım 2013, 23:09:51
Ne kürkü ne premium+ sı ya. RR ler tıklamıyorki. İsterse 2000 RR versin. Hiç olmazsa para vereydi, çekerdim. :D

Daha yeni gelmiş RR ler tıklamıyor mu diyosun. Ala alaa.. Bir yarın bak bakalım.. :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2013, 23:10:50
Daha yeni gelmiş RR ler tıklamıyor mu diyosun. Ala alaa.. Bir yarın bak bakalım.. :)

8 gün önce aldıklarımda tıklamadılar. Ama yarın herşey düzelirse amenna.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 28 Kasım 2013, 23:11:42
8 gün önce aldıklarımda tıklamadılar. Ama yarın herşey düzelirse amenna.
Siz yarın bakacaksınız 100$ birikmiş olacak.. Zaten öğle sonu çalışmıyorum bu cuma sabahta çalışmayım yevmiye çıkmış der yatmaya devam edersiniz :D  Bunu 5 kişiye mesaj olarak atarsan yarın bu dileğin gerçek olacak :))

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Kasım 2013, 23:14:23
Siz yarın bakacaksınız 100$ birikmiş olacak.. Zaten öğle sonu çalışmıyorum bu cuma sabahta çalışmayım yevmiye çıkmış der yatmaya devam edersiniz :D  Bunu 5 kişiye mesaj olarak atarsan yarın bu dileğin gerçek olacak :))
Sana face den bu tip mesajlar çok geliyor herhalde. :D

hamzakursad

Bana da 1000 click eklemişler şu anda. Ama zaten normal şartlarda günde 1000 click alıyodum  ??? Birde hala eksik olan 3 refim gelmemiş :S

ElisaMcCline

Uçuk farklar yoksa, birşeyin eklendiğinden bahsetmek zor.. Click sayısıyla bilgi vermemeniz gerekiyor.
Örneğin bana 200 click gelmiş, ama 1$ artış var hesapta.
Birilerinin ekleyip eklemediği konusu muamma. Benzer tıklamalar aldım daha önce. Sıfıra sıfır kapatacağım bir günü +1$ kapatmış oldum sadece.
Kayıbın yanında devenin kulağı bile değil. Eğer eklenecek olan buysa, işimiz var...

Ojooo için son reklam harcamamı da az önce yaptım. Sonrası duruma bağlı artık benim için.
İlk defa bu kadar reklam olayına bulaştım... Hayırlısı diyelim :)

Bu arada dün gece sorunlar nedeniyle denemelik bir mini cashout talebim oldu, göndermişler, sadece bilgi için girdim.
Bir ara girerim ödeme kanıtlarına.

GameHunter

Standart üyeler nasıl ref kiralıyor 2$ funds ettim 3 gündür ref kiralamak için bekliyorum uygun ref yok diyor devamlı. Bir türlü yakalayamadım.