Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Kasım 2013, 03:22:15
Standart üyeler nasıl ref kiralıyor 2$ funds ettim 3 gündür ref kiralamak için bekliyorum uygun ref yok diyor devamlı. Bir türlü yakalayamadım.

Şu anda bize de ref yok diyor. RR lerle ilgili çalışıyorlardı.
There are currently no available referrals. Please try again later.

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Kasım 2013, 03:14:11
Uçuk farklar yoksa, birşeyin eklendiğinden bahsetmek zor.. Click sayısıyla bilgi vermemeniz gerekiyor.
Örneğin bana 200 click gelmiş, ama 1$ artış var hesapta.
Birilerinin ekleyip eklemediği konusu muamma. Benzer tıklamalar aldım daha önce. Sıfıra sıfır kapatacağım bir günü +1$ kapatmış oldum sadece.
Kayıbın yanında devenin kulağı bile değil. Eğer eklenecek olan buysa, işimiz var...

Bana eklenen 1000 click $7 getirdi.

enderege

Alıntı yapılan: hamzakursad - 29 Kasım 2013, 08:08:38
Bana eklenen 1000 click $7 getirdi.

Allah bereket versin.

Banada totalde 100 RR ve 8$ eklemişler. Ama bu Ojooo hakkındaki karamsar görüşümü değiştirmedi. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

ben zaten süresi dolan 100 RR'mi uzatmadım saldım.. 150 kalması gereken RR sayım ise 1 haftadır 147 RR idi.. Dün akşam 21:00' den sonra giremedim nete ne oldu bilmiyorum halen ama $15 payout yapmıştım ödeme gelmiş :) Birazdan kanıtlarda paylaşırım.. Açıkçası yaptığı onlarca saçmalığa sonuna kadar katılıyorum, çok karamsar hal almaya başladım bende RR'leri uzatmadım saldım vs.. Ama genel kanım, ben ojoo'dan memnunum.. Cebimden ojooo için $30 çıktı, $119 payout var.. Umarım sizlerde en kısa zamanda hak ettiğiniz kazancı elde edersiniz...

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 29 Kasım 2013, 08:42:18
ben zaten süresi dolan 100 RR'mi uzatmadım saldım.. 150 kalması gereken RR sayım ise 1 haftadır 147 RR idi.. Dün akşam 21:00' den sonra giremedim nete ne oldu bilmiyorum halen ama $15 payout yapmıştım ödeme gelmiş :) Birazdan kanıtlarda paylaşırım.. Açıkçası yaptığı onlarca saçmalığa sonuna kadar katılıyorum, çok karamsar hal almaya başladım bende RR'leri uzatmadım saldım vs.. Ama genel kanım, ben ojoo'dan memnunum.. Cebimden ojooo için $30 çıktı, $119 payout var.. Umarım sizlerde en kısa zamanda hak ettiğiniz kazancı elde edersiniz...

Karda olduğunuza sevindim :) ben RR ler için üye olup pre+ aldım, 120$ lık  harcama yaptım daha $10 cashout um oldu :)

bekeli

Bana da 99 RR vermişler.
Pre+'ların 2-3 günlük kayıpları için mi verildi. Yanlışlıkla mı verildi bilmiyorum. Forumda açıklama da yok :S
Bugün için de tık sayısı 2000'i geçmiş şu saate kadar..
4 refim eksikti. 1227 refim vardı. Onu 1326 yapmışlar ;)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Kasım 2013, 09:48:04
Bana da 99 RR vermişler.
Pre+'ların 2-3 günlük kayıpları için mi verildi. Yanlışlıkla mı verildi bilmiyorum. Forumda açıklama da yok :S
Bugün için de tık sayısı 2000'i geçmiş şu saate kadar..
4 refim eksikti. 1227 refim vardı. Onu 1326 yapmışlar ;)
Çok saçma sapan bi mantık var :) benim 3 ref hala kayıp, ve şu ana kadarki RR tıkı 16 :)

bekeli

Alıntı yapılan: hamzakursad - 29 Kasım 2013, 09:58:06
Çok saçma sapan bi mantık var :) benim 3 ref hala kayıp, ve şu ana kadarki RR tıkı 16 :)

İnş. size de eklerler en kısa zamanda ;)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Kasım 2013, 09:59:06
İnş. size de eklerler en kısa zamanda ;)

Eklerler muhtemelen de, keşke günün her saatine dağıtsalar, takip etmesi güzel oluyor en azından :)

FilmsizKalma

ne click geldi ne başka birşey dün.. 200 olan direk reflerden 50 sininde süresi doldu sağolsunlar bitti.. 150 ref 0 click yine 10 saattir.
Click geleceği umudundada değilim.