Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

RR uzatan arkadaşlar,
RR lerin performanslarını takip ediyor mu sunuz ?

Malum, vakit geliyor;
salsam mı, ayıklasam mı, uzatsam mı diye düşünüyorum.
Nasıl devam ettiğini bilmek gerekiyor, hepsinin kaçarı/açık noktası var. Daha önce muhatab olanlardan bilgi alabilirsek sevinirim...

hamzakursad

Takip edebilmek pek kolay değil :) ben yukardan hepsini seçip seçip uzatıyorum :)

tolgacan86

Abi hiç uzatma yapmıyorum salmak, parayı çekmek en güzeli :P

bekeli

Eğer 90 günlük uzatma planınız varsa ucuza uzatmış olursunuz.

Ben şimdiye kadar 1 kez 90 günlük uzattım.
Premium iken kiraladığım 100 refin ay sonunda iyilerini seçip uzattım ve renklerini değiştirdim.
1 hafta sonra çoğu inaktiflikten recycle olmuştu :D

Pre+'lar ucuza ref almış olurlar 90 günlük uzatırlarsa. Nasıl olsa 3 gün inaktif olan değişiyor..

Muhtemelen ben uzatma işi ile uğraşmayacağım ;)
Süresi dolan reflerin yerine yenisini alırım büyük ihtimalle. Ref sayısı çok olunca 90 günlük maliyete girmeyi düşünmüyorum şimdilik.

ballondor

sitede modernizasyon çalışması olacakmış belli bir süre diye, admin mesajı vardı

hamzakursad

Alıntı yapılan: ballondor - 11 Aralık 2013, 00:03:30
sitede modernizasyon çalışması olacakmış belli bir süre diye, admin mesajı vardı

502 Bad Gateway

An itibarı ile :D

ElisaMcCline

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..

Tamamdır o zaman ben de uzatmıyorum.. iyi refler var görğünüyor az da olsa, onlara kafayı takmıştım aslen, ama konu anlaşılmıştır :)

Sistem açılmış :)

ElisaMcCline

Dünki optimizasyonu reklamlara yaptılar heralde :)

Bakımdan sonra tek bir reklama denk gelmedim. ???
Ya bu reklamların hepsi bu adamların, ya da deli gibi reklam birikti onaylanmayan :)

Ayrıca,
Ads Available: 24 | Premium Ads Available: 12
ama
You have clicked 23 advertisements today.

GeoTarget reklam mı var acaba
Daha önce ek reklam tıklamadığım hiç olmadığı için bunu farketmemiştim.

Ek olarak:
Özellikle dün ve bugün RR gelirleri normalin çok altında bende...

bilalyuzugullu

rusça 3tot cant  diye başlayan bi reklam var. onun kredisini vermiyor. belkide eksik o reklamdan kaynaklanıyordur.

evet sayı düştü ve yenisi gelmiyor ama standart için  4 cent i veriyor genede  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Aralık 2013, 12:04:16
rusça 3tot cant  diye başlayan bi reklam var. onun kredisini vermiyor. belkide eksik o reklamdan kaynaklanıyordur.

evet sayı düştü ve yenisi gelmiyor ama standart için  4 cent i veriyor genede  :y

Veriyor veriyor, ilk seferinde veriyor ama sadece, sonra o reklam bir daha gitmiyor, sıkıntı o sadece ;)
zaten bir süredir öyleydi. Ben orasında değilim.

Reklamlar birden bire ( ki deli gibi reklam çıkarken) bıçakla kesilmiş gibi bitince tuhaf oldu biraz ...

Normaldeki günlük reklam tıklamalarımı hiç yazmayayım, özendirici olmasın :P