Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Bende herhangi bir zorunluluk yok, firefox  :)

Uniquehero

Saat 2 gibi girmistim chrome ile zorunluluk vardi baska sayfaya gecince saymiyordu 1 reklam izledim biraktim tiklamayi

ballondor

RR gelirlerinde artış mı olmuş ? sanki bende öyle bir durum var, net bir şekilde takip etmediğim için karar veremedim

conconcicibom

10 ref aldım bir gündür 10 u da tıklamadı..nasıl iş bu anlamadım:(

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: conconcicibom - 04 Ocak 2014, 20:16:26
10 ref aldım bir gündür 10 u da tıklamadı..nasıl iş bu anlamadım:(

rentrefler 24 saatte bir tıklar bu sitede, demekki daha vakti gelmemiş :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ballondor - 04 Ocak 2014, 15:45:27
RR gelirlerinde artış mı olmuş ? sanki bende öyle bir durum var, net bir şekilde takip etmediğim için karar veremedim

4 gün öncesinin 2 katı geldi bugün, bazen düşüyor, bazen yükseliyor, kısacası 1.8 civarı bir AVG de seyrediyor bende.

FilmsizKalma

arkadaşlar, premium olan refim bugün 295 adet reklam tıklamış.. 2 tane refimde 190 larda click atmış.. Tamam bende 100e yaklaştırıyorum ama.. acaba targeting mi var?

1 günde 295 click ne demek abi? üye olalı 2 gün oldu  434 click atmış. para olarakta yansımış yani şikayetçi değilimde bize neden çıkmıyor bu sayı? Veya reklam çıkıyorda bu arkadaşlar bot felanmı kullanıyor sonnuçta sürekli online kalamıyoruz..

bilalyuzugullu

clixsense de upgrade yapmış üyelerim yaklaşık 5-6 centlik reklam tıklar ve bana 2 cent civarı bırakır,  ancak amerika bayraklıysa standart bile olsa her zaman 2 cent ten fazla kazandırır :y  tamamen targeting olayı olduğunu düşünüyorum ben :)

meselaa şöyle gör bide
son gelen reflerden :) üstteki pakistan, alttaki yankii :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Ocak 2014, 22:20:48
arkadaşlar, premium olan refim bugün 295 adet reklam tıklamış.. 2 tane refimde 190 larda click atmış.. Tamam bende 100e yaklaştırıyorum ama.. acaba targeting mi var?

1 günde 295 click ne demek abi? üye olalı 2 gün oldu  434 click atmış. para olarakta yansımış yani şikayetçi değilimde bize neden çıkmıyor bu sayı? Veya reklam çıkıyorda bu arkadaşlar bot felanmı kullanıyor sonnuçta sürekli online kalamıyoruz..

Geo Target reklamlar var.
Reklam adedini kontrol et. Sitede reklamların hemen üzerinde yazıyor. Ama sana açık o kadar reklam olmuyor ;)

volkanaydinli

Reklam izleme zorunluluğu bende de var 2 gündür. Üstelik ne firefox dinliyor zıkkım site, ne de chrome :(