Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

gözünaydın o zaman :) hayırlı olsun :y demekki 6 güne fixledi paypal ödemelerini :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 09 Ocak 2014, 00:15:35
Benimkini de sana zahmet bi kulaklayıver diyecektimki bi bakayım ya kanına girmeyim şimdi milletin dedim, biii baktımmm ki gelmiş yahu ödemem :)

2'sinde istemişim bugün gelmiş... 6 gün... ah ojooo ahh..!

Naapıyosunuz, evde çevçeveletip duvara mı asıyosunuz kanıtları :D
Bir göreydik de hayırlayaydık :D

universitely76

Bilgin'in repliğiydi sanırım hoşuma gitmişti, nazar değecek diye korkuyorum yahu :D

Yatırımın üzerinden 2 aya yakın bir sürede yatırımın yarısı kadar zarar ettiğim bir sitede nazarlanırsam gönderilen ödemeleri de geri alırlar diye korkuyorum, o yüzden kimseye göstermiyorum ödemelerimi :P
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Bu başlamayan reklamlar sizdede varmı? bazı sayfalarda can çekişmesin diye contact felan varsa ona tıklıyorumki, boş bir sayfa gelsin diye çoğunda işe yarıyor ancak bazı reklamlar yuvarlanıp duruyor hakana baka baka reklamlarda yuvarlanmayı öğrendi..

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 11:42:17
Bu başlamayan reklamlar sizdede varmı? bazı sayfalarda can çekişmesin diye contact felan varsa ona tıklıyorumki, boş bir sayfa gelsin diye çoğunda işe yarıyor ancak bazı reklamlar yuvarlanıp duruyor hakana baka baka reklamlarda yuvarlanmayı öğrendi..
2-3 gündür Nerd+ojoo 60$ reklamında sorun var. açıyorum bekliyorum kitabının resminin tamamlanmasını
Bu arada yeni reklam gelirse ayrı bir sekmede yeni reklamlarıda tıklıyorum, bence sorun değil..

enderege

@ikose,

TR-Grid avatarın hayırlı olsun. Yeni gördüm. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

arakdaşlar ne kadar kalır bilemem eğer reklam tıklamadan önce burayı okumuş olursanız.

♂ Только если тебе 18 и старше ♀     olan reklam içeriği yüzünden Sorun olabillir tek başınıza izleyin.

orcanto

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 10 Ocak 2014, 14:21:01
arakdaşlar ne kadar kalır bilemem eğer reklam tıklamadan önce burayı okumuş olursanız.

♂ Только если тебе 18 и старше ♀     olan reklam içeriği yüzünden Sorun olabillir tek başınıza izleyin.

teşekkürler bilgi için hiç denk gelmedim ama gelirsem mutlaka dikkat ederim :)

FilmsizKalma

yeni paket gelmiş vatana millete hayırlı olsun.

Yada vardıda benmi yeni gördüm :D

ballondor

[spoiler]Bonuses are paid after 14 days.[/spoiler]

en çok bu dikkatimi çekti hocam :)

bende yeni gördüm. Eeeee ilk V.I.P yi kim alıyor :P