Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 17:07:42
Site bugün çok mu yavaş,
yoksa ben mi pek gün içinde reklam tıklamadığım için gün içi halini bilmiyorum ???

Neo da reklamını verdim ya. Bugün site çöker muhakkak. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 17:07:42
Site bugün çok mu yavaş,
yoksa ben mi pek gün içinde reklam tıklamadığım için gün içi halini bilmiyorum ???
bende bu siteyle birlikte 8-10 site daha aşırı yavaşladı..
şimdilik tıklarını  akşama bıraktım..

enderege

Ben bugün reklamları bir türlü doğru düzgün tıklayamadım. Çok yavaş ve closed butonu çıkmadığı için reklam izlenmiş gözükmüyor. Sayfayı yeniliyorum (2-3dk da anca yenileniyor) o zaman izlenmiş gözüküyor.

Sizlerde durum farklı mı? Kimseden ses seda çıkmamış? :D

tolgacan86

Aynı durum bendede var , ben zorla biraz tıklamaya çalıştım sonra bıraktım artık :)

ElisaMcCline

Sorun genel olarak ads sayfasında, diğer sayfalar daha hızlı.
DR tıklarına biraz baktım da. Onlarca tıklama yapmış ama hiçbir reklam geliri işlememiş refler var :(

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Şubat 2014, 21:14:48

DR tıklarına biraz baktım da. Onlarca tıklama yapmış ama hiçbir reklam geliri işlememiş refler var :(

Bugün çok reklam vardı. Sanırım upline kazanmasın diye kasti bir uygulama yapıyorlar. Sorun varken çok reklam vardı. Şimdi ise 3-5 reklam kalmış. Sorunda bitmiş. Herşey yoluna girmiş!!!...

HeadSh0t

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 19 Şubat 2014, 01:15:01
kepenkleri indirmese bari. O:-)

Site anladığım kadarıyla reklamları başka bir yerden sağlıyor ve komisyon alıyor.
Kazançlar azalabilir ya da ödemeler çok çok gecikebilir ama kapanması o kadar kolay olmaz :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Şubat 2014, 01:22:59
Site anladığım kadarıyla reklamları başka bir yerden sağlıyor ve komisyon alıyor.
Kazançlar azalabilir ya da ödemeler çok çok gecikebilir ama kapanması o kadar kolay olmaz :)
Sadece bir ödeme aldım. Umarım kapanmaz..  O:-)