Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 19 Şubat 2014, 01:26:37
Sadece bir ödeme aldım. Umarım kapanmaz..  O:-)

Hiçbirimiz hiçbirsite kapansın istemiyoruz tabii ki :)

dansastas

napmaya çalıştığını anlamadım sistemin 600 kadar refin bugünki tıkları 0 gözüküyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: dansastas - 19 Şubat 2014, 12:03:50
napmaya çalıştığını anlamadım sistemin 600 kadar refin bugünki tıkları 0 gözüküyor

RR mi ?
Ben saçmalama sürecinde hepsini salmıştım, RR lerden haberim yok ama DR lerin tıklarında sorun yok.

Diğer kiralık ref sahiplerinde durum nedir ?

dansastas

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Şubat 2014, 14:51:02
RR mi ?
Ben saçmalama sürecinde hepsini salmıştım, RR lerden haberim yok ama DR lerin tıklarında sorun yok.

Diğer kiralık ref sahiplerinde durum nedir ?

hocam rrler 0 görünüyor tıklama forumada konu açmışlar ojooonun tıklamıyor diye genel sorun heralde

dansastas

bilgilendirme sabah ticket atmıştım ve ojooo forumdaki itirazlar sonucunda çözülmüş durum para yansımış hesabıma ancak rr tıklamalarında aşırı bi düşüş var sistemdeki reklamlar azaldığından dolayı muhtemelen. zarara uğruyoruz bakalım hayırlısı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: dansastas - 19 Şubat 2014, 15:51:09
hocam rrler 0 görünüyor tıklama forumada konu açmışlar ojooonun tıklamıyor diye genel sorun heralde

Reklam adedi de eş zamanlı azaldı, Birşeyler için çalışma yapıyor olabilirler.
Yüklenme çok olmasın diye de reklam adetleri azaltılmış olabilir. Çalışmalar çok kaynak tüketiyor çünki.
Çok reklamla beraber yürümez.

Bu arada, reklam sayısı az da olsa arada çıkıyor sürekli reklam. Reklam kovalayanlar arada kontrol eebilir.

dansastas

haklısınız ancak rrlerden güzel kazanç sağlanmıycak bu sebeple. bütün iş drde bitiyor

enderege

2 gündür bir düşüş var. Bugünde rr geliri öğlenden sonra yansımış. Sabahtan  0 tık vardı. Şimdi birazda olsa düzelmiş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

reklam sayısı toparlanmış, umarım RR tıkları da düzene girmiştir :)

enderege

Siteye giremiyorum.

504 Gateway Time-out
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.