Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Arkadaşlar 2 gün önce 35 günlük ödemememi yapmadılar diye Ticket açmıştım, bugün baktığımda hesabımı askıya almışlar, diğer Ticket a henüz cevap gelmediği için yeni Ticket ta atamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu Mu?

bekeli

Alıntı yapılan: hamzakursad - 28 Şubat 2014, 10:25:09
Arkadaşlar 2 gün önce 35 günlük ödemememi yapmadılar diye Ticket açmıştım, bugün baktığımda hesabımı askıya almışlar, diğer Ticket a henüz cevap gelmediği için yeni Ticket ta atamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu Mu?

Forumda bir şeyler yapabilirdik belki ama foruma da erişilemiyor.
Zaten bu dengesiz ödemelerden (kimisine 24 saatte kimisine 12-18 günde - Paypal için) sonra suyunun ısındığını hatta kaynamaya başladığını tahmin etmiştim ve bazı arkadaşlarla paylaşmıştım.
İnş. yanılırım ve düzelir. PTC hayatımda bana en çok kazandıran site bu site oldu.

hamzakursad

62$ istemiştim, bir de hesapta biriken 150$ vardı, bunları versinler sonra isterlerse silsinler hesabımı :) ama hala niye hesabımı askıya aldıklarını çözemedim  (d)

enderege

Ödeme konusundaki ticket lara klasik ve yuvarlak cevaplar veriyorlardı. Ama hesabını askıya almaları ise tuhaf ve ilginç. Bağımsız yeni bir hesap açıp o hesaptan derdini anlatabilirsin.

Bu ara anormallikler üstüste gelmeye başladı. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Geçmiş olsun hamzakursad  :S

Banada geçen gün şöyle bir mesaj geldi

"you should be very careful about placing your 30 seconds cheat ads. We're just discussing deleting you from Ojooo."

Herkese gelen genel bir mesaj mı  ???

enderege

Alıntı yapılan: YingYang - 28 Şubat 2014, 15:19:19

"you should be very careful about placing your 30 seconds cheat ads. We're just discussing deleting you from Ojooo."

Bana gelmedi. ???
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: YingYang - 28 Şubat 2014, 15:19:19
Geçmiş olsun hamzakursad  :S

Banada geçen gün şöyle bir mesaj geldi

Ojooo da reklam vermiş miydiniz?

illisionist

benim hesabımı da askıya almışlar nedendir anlayamadım! olağan dışı hiçbir faaliyetim olmadı. nasıl bir ticket atmalıyım?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

HeadSh0t

Alıntı yapılan: illisionist - 28 Şubat 2014, 20:30:26
benim hesabımı da askıya almışlar nedendir anlayamadım! olağan dışı hiçbir faaliyetim olmadı. nasıl bir ticket atmalıyım?

Ödeme talebiniz veya reklam verme işleminiz oldumu askıya alınmadan önce ?

illisionist

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 28 Şubat 2014, 20:32:22
Ödeme talebiniz veya reklam verme işleminiz oldumu askıya alınmadan önce ?

hayır
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."