Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Aynı andaki reklam durumları değildir resimlerdeki.. Farklı anlarda farklı reklam adetleri olabiliyor sitede.
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Bir de bölgesel olabilir farklılıklar.Cihan arkadaşımız yurtdışında sanırım....

enderege

Alıntı yapılan: cihan77 - 02 Mart 2014, 13:08:53
Bende farkli gorunuyor.

Coğrafi bölge farkı olabilir. Rusyadaki reflerim günde 250 den aşağı tıklamıyor. Benim burada değinmek istediğim durumun kötüye gidişi. Geçen günlerde kaç reklam izliyordun? Bugünlerde kaç reklam izliyorsun ve Forum neden kapalı. Sağda solda yeni Ojooo ödeme kanıtı görüyormusunuz?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cihan77

Ben dusuncene karsi alternativ bir sey soylemiyorum ve son gunlerde olan bitenlerede katiliyorum. Sadece resim bende farkli gorunuyor. Bu cevap benim icin tatmin edici (Coğrafi bölge farkı olabilir)

cihan77

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Mart 2014, 13:25:11
Bir de bölgesel olabilir farklılıklar.Cihan arkadaşımız yurtdışında sanırım....

Evet yurtdisi. Haklisin bolgesel farklilik olabilir.

enderege

Alıntı yapılan: cihan77 - 02 Mart 2014, 13:43:20
Ben dusuncene karsi alternativ bir sey soylemiyorum ve son gunlerde olan bitenlerede katiliyorum. Sadece resim bende farkli gorunuyor. Bu cevap benim icin tatmin edici (Coğrafi bölge farkı olabilir)

Sende reklamlar son günlerde azalmadı mı? Durum nasıl? Sanırım Belçikadaydın? Oradaki forumlarda Ojooo kanıtı sunan var mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

+/- üyelik farkıda olabilir. Bir sene daha ödede yatırım yapalım Ojeao! :X   (spam)   (hydr)

FilmsizKalma

İş bu haldeyken bir refim 27şubatta premium almış.

orcanto

Alıntı yapılan: enderege - 02 Mart 2014, 13:02:01

Bu resim herşeyi özetliyor sanırım.
8 reklam var 3 tane tıklayabildim 5tane premium en son bana
26 subatta 8.10 $ odeme yaptı

yingyang16

Bugün 32 reklam tıkladım (p) Az önce reklamlar yerine geldi  :y Forum ve ödemeler de gelse iyi olacak :)