Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Mart 2014, 14:31:49
İş bu haldeyken bir refim 27şubatta premium almış.

Umarım site daha düzgün çalışır.   :)

hamzakursad

Last week we discovered some weak spots in the forum which had to be fixed immediately, so we had to take the forum down for a few days.

As you all see, the forum is up again and admin and moderators are back also

Throughout these last days there have been rumours about Ojooo would go Scam, and reports on other sites and forums about lots of members suddenly been banned.
There has been a bug in one of our systems which banned some users by accident. ALL accounts of these accidentally banned members have been restored on friday (same day).
Members which are still banned have been detected using auto-clicker programmes or having multiple accounts. Their accounts will not be restored.

So enjoy the forum again
and please don't forget to correct your reports about Ojooo posted on other sites

Forum geri gelmiş. Yanlışlıkla banlanan hesaplar oldu diyor, geri açmışlar hepsini :D ümitlerim azalmaya başlarken bu iyi bir haber oldu  :y umarım ödemelerde rayına girer :D

tolgacan86

Peki benim 25 gündür bekleyen paypal ödemem ne oldi, onuda soralım :(

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 03 Mart 2014, 09:27:55
Peki benim 25 gündür bekleyen paypal ödemem ne oldi, onuda soralım :(
Sıraya geçin hocam, 40 ı çıktı benimkinin  :D

dansastas

ödeme işlemcilerine okpay eklenmiş genelde instant sistemler kullanır bu işlemciyi ama bakalım  ;)

enderege

Alıntı yapılan: dansastas - 03 Mart 2014, 14:47:55
ödeme işlemcilerine okpay eklenmiş genelde instant sistemler kullanır bu işlemciyi ama bakalım  ;)
Ojooo nun instantı 15 günden başlar.  :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

dansastas

Alıntı yapılan: enderege - 03 Mart 2014, 17:30:16
Ojooo nun instantı 15 günden başlar.  :g

malesef hocam :))

enderege

Ojooo forumda birisi ödeme kanıtı paylaşmış. Kanıt Okpay ve 6 saatte gelmiş.

Paypal ödemeleri 30 günde gelmeyende var. Ödeme alanlar ise 19-21 Şubat arası isteyenler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Bugün Ojooo'ya girdiğinizde şok olacaksınız :D
900'e yakın DR silinmiş hesabımdan. Ticket atmadan forumuna bi bakayım dedim. Başkalarında da aynı durum var.
İnaktif DR'ler silinmiş. Bilgilerinize ;)
Şu ödeme bi geleydi :)

FilmsizKalma

22 refte benden gitmiş. umarım aktif olmayanlardır :D çünkü hiç takip etmiyorum :D