Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mart 2014, 23:03:54
Ödeme talebi isterken mail adresine dikkat ettin mi? veya şuan mailin doğru mu?

evet hocam kontrol ettim benim tarafımdan hiç bir eksik yok

cihan77

Emailinize paypal odeme goruntusu yada ozeti gonderir. Hangi email oldugunu ve paypalda kayitli olup olmadigini kontrol edin. Gecenlerde boyle bir konuda bir arkadastan para almistim ama para gorunmuyordu dikkatten kacan email degistirmeymis. Sizdede aynisi olabilir.

leprechaun

Alıntı yapılan: cihan77 - 09 Mart 2014, 23:25:52
Emailinize paypal odeme goruntusu yada ozeti gonderir. Hangi email oldugunu ve paypalda kayitli olup olmadigini kontrol edin. Gecenlerde boyle bir konuda bir arkadastan para almistim ama para gorunmuyordu dikkatten kacan email degistirmeymis. Sizdede aynisi olabilir.

teşekkürler hocam herkez ödeme aldığına göre korkacak birşey yok o zaman
düzelir diye umudum çoğaldı

enderege

Alıntı yapılan: leprechaun - 09 Mart 2014, 23:35:09
teşekkürler hocam herkez ödeme aldığına göre korkacak birşey yok o zaman
düzelir diye umudum çoğaldı

Beklemeyle düzelmeyebilir. Bir ticket aç bence. ve forumda da konuyu dile getir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

leprechaun

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mart 2014, 23:36:41
Beklemeyle düzelmeyebilir. Bir ticket aç bence. ve forumda da konuyu dile getir.

ticket attım hocam yanıt olumsuz olursa forumda konuyu açıcam

leprechaun

Arkadaşlar az önce paypal hesabımı tekrar kontrol ettim para hesaba yatmış attığım ticket boşamı gitti

dansastas

Alıntı yapılan: leprechaun - 10 Mart 2014, 00:39:27
Arkadaşlar az önce paypal hesabımı tekrar kontrol ettim para hesaba yatmış attığım ticket boşamı gitti

adınıza sevindim ödeme geldiği için tickete dönüş yapmıycaklardır muhtemelen

leprechaun

Alıntı yapılan: dansastas - 10 Mart 2014, 00:53:14
adınıza sevindim ödeme geldiği için tickete dönüş yapmıycaklardır muhtemelen

teşekkürler hocam

hamzakursad

Arkadaşlar payzaya istediğim ödemenin üzerinden yaklaşık 50 gün geçti. Geçen hafta ticket attım, geri dönüş yaptılar fakat rusça mı ne olduğu için pek anlayamadım, translate ten çevirdim ordada ödemelerin gecikebileceği yönünde bir cevap yazıldığını gördüm. Dün bir ticket daha attım, beklemedeyim. Sizce ödeme yapacak mıdır? Tavsiyeniz var mı? :)

tolgacan86

Sen payzaya bekliyorsun gene anlaşılabilir bir sebep, ben paypala 30 günü geçti :D birikenle pre+ 'ya başlayacam herhalde, sonra oda gelmeyince Vip'e kadar devam :P :P