Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Sesimi duydu herhalde gelmiş ödeme, tam 31 gün sonra (d) Neyse pre+ almaktan vazgeçtim, birikeni çekeyim yine :P

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 10 Mart 2014, 10:25:34
Sesimi duydu herhalde gelmiş ödeme, tam 31 gün sonra (d) Neyse pre+ almaktan vazgeçtim, birikeni çekeyim yine :P

Ben bir süre daha bekleyeceğim sanırım :)

bekeli

17 Şubat'ta istediğim ödeme halen gelmedi :S
Bu süreçte hesabımda biriken 760 doların 99 dolarına VIP üyelik aldım.
100 dolarına da 500 ref kiraladım :P
Fantezi üst seviyede :D

Bu arada VIP üyelere ayrı bir forum varmış :P
VIP'ler takılıyor orada sadece..

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 10 Mart 2014, 20:36:31

Bu arada VIP üyelere ayrı bir forum varmış :P
VIP'ler takılıyor orada sadece..
Hayırlı olsun. :)

Git işine!... Kötü örnek olma. :D :P

EDİT:
Merak ettiğimden soruyorum. Oradaki hayat nasıl? Ödemeleri anında geliyormu? Ne gibi şikayetleri var? :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 10 Mart 2014, 20:41:09
Hayırlı olsun. :)

Git işine!... Kötü örnek olma. :D :P

Teşekkürler hocam. 5 VIP refim var. Onlar yenilese 45*5=225 dolar gelir zaten ;)

Alıntı yapılan: enderege - 10 Mart 2014, 20:41:09
EDİT:
Merak ettiğimden soruyorum. Oradaki hayat nasıl? Ödemeleri anında geliyormu? Ne gibi şikayetleri var? :D

Hayat aynı hocam. 20 gündür beklediğini söyleyen de var. 2-3 güne ödemesi gelen de var.

hakanatik01

hobaaa hayırlı olsun VIP inşAllah kazasız belaszı gelir ödemelerinde ;) bana yemek ısmarlarsın gelince :P :)Ne derece inanırsınız bilmem ama paypala ödemeler 21 günde yapılacakmış payzaya 28 gün (demiş ama +/- de eklemiş yahu :D ) ve anladığım onaylı hesapmı istiyormuş haberlere eklemişler bunu bir çevirin sevabına benim anladığımı yazarsam olaylar karışır nerden neye istinaden yazmışlar bilemedim ama  :D

FAQ dan alınmış snaırım yeni güncellenmiş o kısım

bekeli

Teşekkürler Hakan.
Ödemeler devam ederse süper olur.
Devam etmezse de kaybedeceğim bir şey yok.
Cebimden harcama yapmadım nasılsa. Hesapta boş boş bekleyeceğine işe yarasın dolarcıklar :P

Bu arada verdiğin bilgi doğru. Lakin 21 / 28 gün yerine 21 / 28 işgünü olacak. Tabi bir de + / - olayı var.
Durum iç açıcı değil ancak son dönemde çok byük miktarlarda ödeme yapıldğını gördüm.
Hayırlısı artık ;)

hakanatik01

+/ı olunca iş günününde önemi kalmıyor zati :P :) ayden iyi forumlar olaylar karışıyor gibi  Ntvsporda izleyelim bakalım maç sonunu :P :) bedavdan aldılar 3 puanı :P

Coulers79

İnşaat malzemesi atmışlar. Can güvenliği yok, baret yok. Gece olmuş hala takımlar statta.

ikose

Vıp üyeliğin ve RR lerin hayırlı olsun Bekeli , umarım ödemelerinide alırsın :)