Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

PTC sitelerinin illa firma olması mı gerekiyor ki tercüman alsınlar? İngilizce bilmeyen biri site admini olamaz mı?  :PP
Eliniz değmişken bi haftalık kurs açsaydınız 3-5 bir şey öğrenirdik. Senelerimizi verdik nerdeyse ne ssk ne prim var.    -:))

Coulers79

Alıntı yapılan: maximilyanus - 22 Nisan 2014, 23:49:48
beyler en sağlam siteler hangileri
Clixsense, Neobux, Probux. 

mtoy76

Bu doğrulama olayıda nerden çıktı. Bir türlü çizemiyoruz. Standart üyeleredemi aynı şey çıkıyor bilgisi olan yazsın lütfen

hakanatik01

3-4gün oluyor sanırım herkeste aynı durum var VIP-Premium-Standart eğlenceli geliyor ama banada :)

mtoy76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Nisan 2014, 13:08:44
3-4gün oluyor sanırım herkeste aynı durum var VIP-Premium-Standart eğlenceli geliyor ama banada :)

öylede mouse ile çizmek zor oluyor çok kişi şikayetçi sen hariç

hakanatik01

Yok yukardakileri yorumları okuduyusan benden önce Elisa hoca ve bekelide eğlenceli buldu :) banada öyle gelmeye başladı diğerlinide hep aynı işlemleri yapınca değişik geliyor herhalde :)

FilmsizKalma

Valla hızlıca benzer bişe çizin geçin, illa üstündn gidecem diye uğraşırsanız çok uğraştırır.. Hızlıca ypın kabul edecek.. Üstünde olmasına gerek yok illa.

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Nisan 2014, 14:01:16
Valla hızlıca benzer bişe çizin geçin, illa üstündn gidecem diye uğraşırsanız çok uğraştırır.. Hızlıca ypın kabul edecek.. Üstünde olmasına gerek yok illa.

Bende öyle yapıyorum, bazen çok alakasız oluyor ama yine de kabul ediyor. Fakat o çember yok mu  (d) dün abartısız 5 dk uğraştım, kabul etmiyor da etmiyor :) en sonunda 30 snlik slow motion bir çizimle kabul ettirebildim :D

ElisaMcCline

Evet (d) bir tek çember fitil ediyor, ama o da bazen :)

Ben özgür çalışıyorum walla :D Bazen oradakini bile yapmıyorum, hızlıca karala geç :g

Ben sevdim :) Çünki botlar biraz geri planda kaldı sanırım, reklamlar uzun kalıyor, ve tıklama adetlerim de arttı :)
Ama DR ler sevmedi sanırım, günlük gelirim düştü (d) :g
Çoğu botçumuydu acep :)

FilmsizKalma

Hocam bende yazayim diyordum gelirlerim artti