Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Evet ,Pek çok kişide durum aynı;
mesela 4 mesaj yukarda mtoy arkadaşamızb da aynı durumdan bahsetmiş ki bu konuyu okursanız çok kişinin bu durumda olduğunu göreceksiniz;

Coulers79

Bu sitenin düzenli ödediğini hiç görmedim ki, yoksa çoktan üye olurdum.   :X  (d)

nukhet

ojoo bugün gene değişmiş, bence admin kafadan çatlak, durmadan sıkılıyor, sıkıldıkça değişiklik yapıyor, neyse ben merak ettim refimle kaydolan üye hangi reklamlara tıklarsa bana kazandırır onu bulamadım, mesela proda turuncu 4 reklam, ojoda hangisi?

enderege

Alıntı yapılan: nükhet - 06 Mayıs 2014, 18:22:39
ojoo bugün gene değişmiş, bence admin kafadan çatlak, durmadan sıkılıyor, sıkıldıkça değişiklik yapıyor, neyse ben merak ettim refimle kaydolan üye hangi reklamlara tıklarsa bana kazandırır onu bulamadım, mesela proda turuncu 4 reklam, ojoda hangisi?

Herhangi 4 reklam.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

anladım enderege hocam, reklam ayırımı yok yani

enderege

Alıntı yapılan: nükhet - 06 Mayıs 2014, 18:39:24
anladım enderege hocam, reklam ayırımı yok yani
Ayrım yok. Ben 8-9 tane 30 ve 60 sn lik tıklıyorum o kadar. 5 sn likleri ellemiyorum.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 06 Mayıs 2014, 18:46:10
Ayrım yok. Ben 8-9 tane 30 ve 60 sn lik tıklıyorum o kadar. 5 sn likleri ellemiyorum.

Fixum reklamlar gelmis ender hocam :) Reklam fiyatı günlük $45. İlgilenen olursa :)

FilmsizKalma

reklamcılarımızdan ojooya destek bekliyoruz :P

enderege

Bu gidişle biriken paraları reklama harcayacağız zaten.  Fixum reklamda şansımı denerim.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 06 Mayıs 2014, 19:25:22
Bu gidişle biriken paraları reklama harcayacağız zaten.  Fixum reklamda şansımı denerim.

Denersen sonuçları bizimle de paylaşırsan seviniriz :)