Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Min ödeme 6 dolar  (prt).

HeadSh0t

bekeli

Günlük reklam deneyen var mı arkadaşlar ?
Kaç hit aldı, ref durumu nasıl ???

enderege

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 06 Mayıs 2014, 20:15:53
Denersen sonuçları bizimle de paylaşırsan seviniriz :)

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Mayıs 2014, 15:48:47
Günlük reklam deneyen var mı arkadaşlar ?
Kaç hit aldı, ref durumu nasıl ???

ÇArşabma günü öğlen  bir tane aktif ettim. Bugün öğlen bitti. Probux reklamı verdim. 13 DR geldi. Yarısı tıklamış. Reklam  51.000 hit almış. Bugünde  paidverts reklamını onaya verdim. Onaylanınca başlatacağım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 08 Mayıs 2014, 17:18:22

ÇArşabma günü öğlen  bir tane aktif ettim. Bugün öğlen bitti. Probux reklamı verdim. 13 DR geldi. Yarısı tıklamış. Reklam  51.000 hit almış. Bugünde  paidverts reklamını onaya verdim. Onaylanınca başlatacağım.

Teşekkürler bilgi için.
Cihan'a kişisel ileti ile bi tavsiyede bulundum. Buraya da yazayım.
Hesabında para birikmiş ancak çekemeyen arkadaşların işini görmek adına Ojooo'da günlük reklam kampanyası yapılabilir. Bir zamanlar The-Bux'ta yapmıştım ben.
Çok şükür ben para çekebiliyorum. Ama çekemeyen yada beklemek istemeyen arkadaşların işi görülmüş olur.
45 dolar yerine 35 yada 40 dolar olabilir.
Ender hocamın hesabında 45 dolar vardır mesela. Cihan ona 35 yada 40 (hangi fiyatta anlaşırlarsa) dolar gönderir. Böylece Ender hocam uzun süre beklemektense hesabındaki parayı nakite çevirmiş olur.
Cihan da Ojooo için slotları yine diğer sitelerde olduğu gibi satışa çıkarabilir.

İki tarafın da kazançlı çıkacağı bir durum yani ;)
Sadece tavsiye-teklif. Beni ilgilendiren bir durum yok. Değerlendirmek size kalmış.

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Mayıs 2014, 17:32:58
Teşekkürler bilgi için.
Cihan'a kişisel ileti ile bi tavsiyede bulundum. Buraya da yazayım.
Hesabında para birikmiş ancak çekemeyen arkadaşların işini görmek adına Ojooo'da günlük reklam kampanyası yapılabilir. Bir zamanlar The-Bux'ta yapmıştım ben.
Çok şükür ben para çekebiliyorum. Ama çekemeyen yada beklemek istemeyen arkadaşların işi görülmüş olur.
45 dolar yerine 35 yada 40 dolar olabilir.
Ender hocamın hesabında 45 dolar vardır mesela. Cihan ona 35 yada 40 (hangi fiyatta anlaşırlarsa) dolar gönderir. Böylece Ender hocam uzun süre beklemektense hesabındaki parayı nakite çevirmiş olur.
Cihan da Ojooo için slotları yine diğer sitelerde olduğu gibi satışa çıkarabilir.

İki tarafın da kazançlı çıkacağı bir durum yani ;)
Sadece tavsiye-teklif. Beni ilgilendiren bir durum yok. Değerlendirmek size kalmış.

Tekliflere açığım. Ben reklam verebilirim. İsteyen PM atabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Eskiden seçerek öderdi artık oda yok  Standartlara premiumlara felan ödemiyorda ..Acaba bekeli ödeme alabiliyor mu?

Yoksa veriybigsıkam mı ilan edeceğiz..

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Mayıs 2014, 14:28:13
Eskiden seçerek öderdi artık oda yok  Standartlara premiumlara felan ödemiyorda ..Acaba bekeli ödeme alabiliyor mu?

Yoksa veriybigsıkam mı ilan edeceğiz..

3 Mayıs'ta aldığım ödeme var (6 günde gelmişti).
Yarın tekrar ödeme talebinde bulunacağım.
Sonucu buradan bildiririm ;)

hakanatik01

hee hayırlı olsun blogtan baktıydım bende :)
Allah bozmasın :) Artık iyi geliri olan arkadaşlar için VIP olmak denenmesi gereken birşey belkide  ;Senin nerdese 1 aylık süredeki ödemelerine bakmıştım :)
03.05.2014: I received my 31th payment from Ojooo proof: $513.83
14.04.2014: I received my 30th payment from Ojooo proof: $453.97
sen ödeme alırken millet bekliyorsa demekki VIP'te var bişiler :D hayırlı olsun tekrardan başkan :)

halibo

6 dolar ödeme talep etmiştim 20-25 gün önce, gelmedi, ama kırmızı yazıyla
(ödenmiş 6 dolar bulunmaktadır) çıkıyor karşıma ödenecek mi demek istiyor acaba