Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Odemen hayirli olsun hakacu :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Hayırlı olsun Hakan.. Sayende listemde olan kıytırık sitelerden birini Fanslave ile değiştirebileceğim :) 2-3 gün güncel ödeme kanıtı aramış ama bulamamıştım dolayısıyla güvenip koyamamıştım reklam için; kısmet seninkiymiş:) İzninle ödeme kanıtını sitemde kullanmak istiyorum :)

hakanatik01

:) Temiz olanı atayım onu kullanın :) PM olarak linki attım oradan alırsınız ;) Malum sizin tüm ödemeleriniz de  meşhur çerçeveleriniz var :) onlarıda eklersiniz :P :)

bilge8408

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Ağustos 2013, 04:48:48
:) Temiz olanı atayım onu kullanın :) PM olarak linki attım oradan alırsınız ;) Malum sizin tüm ödemeleriniz de  meşhur çerçeveleriniz var :) onlarıda eklersiniz :P :)

Sağolasın :) Reklam sayfama önümüzdeki günlerde (vakit bulabilirsem) ufak bir ekleme yapmayı düşünüyorum. Sol veya sağ sütunda (tam karar veremedim) duyuru alanı gibi bir kısım olacak sütun şeklinde. Hatta tüm site incelemeleri vs yi. de oraya sıkıştırıp artık elimi eteğimi çekmek istiyorum bu web tasarım vs. işlerinden. Sonuçta işin tanıtım boyutu daha önemli ve kısıtlı zamanımı buna harcamak istiyorum :)

Sadede gelirsek;
Duyuru kısmında, siteyi takip eden insanlardan (eğer varsa) listemdeki veya kendi ödeme aldıkları sitelerin güncel ödeme kanıtlarını göndermelerini isteyeceğim. Karşılığında da belli bir süre için listeye onların reklamlarını eklerim veya link değişimi yaparım. Katılım durumunu şu an tahmin edemiyorum ama parayla reklam almaya başlamadan önce bu tarz para yerine ilgi gösteren üyelerin reklamlarını yapmayı düşünüyorum. Güncel ödeme kanıtları olursa zaten doğal olarak sitelere olan ilgi artacaktır.. Kısaca, projeyi hayatı geçirdiğimde ilk reklam spotu sizin :)

illisionist

ödemeniz hayırlı olsun
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

fkork

ikose

Ödemen hayırlı olsun İllisionist  :)

enderege

Hayırlı olsun illisionist. :)

Bende bu aralar ödeme yapıyormu diye şüpheleniyordum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.